Ive27 parašė:
Todel,kad uzsikrecia vieni nuo kitu... nespejusius pasveikti tevai atveda..nes ner kur deti..
Entero virusas?
Ive27 parašė:
Todel,kad uzsikrecia vieni nuo kitu... nespejusius pasveikti tevai atveda..nes ner kur deti..
Entero virusas?
s3rs parašė:
Sveikos? ar yra cia tokiu mamyciu, kuriu vaikuciai taip ir nepriprato prie darzelio? Mes nuleisom rankas , ir lauksim metelius kol dar paaugs, gaila vaiko.. ir nesu…
As galvoju,kad du menesiai per mazas laiko tarpas adaptacijai.Ji gali trukti kurkas ir ilgiau.Svarbu mamom reikia buti stipriom ir nepaluzti.Tada ir vaikuciui lengviau
O kas del ligu,sekanciais mwtais gali sirgti taip pat tas vaikukias kaip serga ir dbr maziukai...
Musu bamblys dar nera ismiegojes NE VIENOS nakties visos. Pabunda ir pabunda
O del pripratimo prie darzo, tai gal per anksti rankas nuleidziat?
Ne visiems vaikams 2 savaiciu uztenka kad priprastu
Musiskis rugseji ejo tik 8d., bet ejo spali visas dienas ir dar iki dabar nepraleide esam. Tai auklytes tik dabar, po pusantro menesio istiso ejimo sako, kad minimaliai pradeda priprast ir geriau jauciasi
Oj ne, musu situacija daug sudetingesne, pacios aukletojos pasake kad netraumuot vaiko ir jei yra galimybe dar pabuti namuose.
Tai bandysim isauugti per tuos metus. Jis neprisileidzia svetimu, nej aukletoju nej vaiku. Jo nepaims nieks y rankas , ko jis pats nenori. Daug pasakot, tai kad as nedirbu pabusim namuciuos. Del ligu nebijau, ar taip ar taip serga tokiais orais? tik buvo idomu ar dar kam taip nepasisrke kaip mum? aisku , buciau vedus butu kadanors priprates. Bet as matau kaip pasikeite vaiko miegas, islindo ivairiu baimiu..?
Dziulyte parašė:
Ar maunat į darželį pėdkelnes ar paliekat auklėtojoms, kad einant į lauką užmautų? Su pėdkelnėm ir kelnėm grupėj per šilta, o lauke jau kaip ir per vėsu vien tik su…
as tai senoviskai rengiu, pedkelnes ir sortai, o kai eina i lauka - kombinzonines kelnes mauna. nu negrazu man su tais sortais, nu bet ka padarysi, tiek vaikui tiek aukletojom patogu...
Dziulyte parašė:
Ar maunat į darželį pėdkelnes ar paliekat auklėtojoms, kad einant į lauką užmautų? Su pėdkelnėm ir kelnėm grupėj per šilta, o lauke jau kaip ir per vėsu vien tik su…
ankata parašė:
as tai senoviskai rengiu, pedkelnes ir sortai, o kai eina i lauka - kombinzonines kelnes mauna. nu negrazu man su tais sortais, nu bet ka padarysi, tiek vaikui tiek…
Maudavau su kelnytem,bet uzvakar aukletoja prase ,kad rengtumem su pedkelnem ir sortais.Ir koks senoviskumas?Sake man,kad joms zymiai patogiau sitaip,nes greitai aprengia vaikus i lauka.Kadangi grupeje beveik tik berniukai.Uzmauna kelnes ant pedkelniu ir pirmyn,taip nespeja susilti vaikai.
Tik ziuriu dauguma vaiku dar vaiksto su aulinukais rudeniniais tai man atrodo saltokai.Zieminiu batu tik dairomes pirkti,nezinau kokius rinktis kad butu patogus lakstyti.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai