resevi parašė:
Tai man irgi keista,nes po pirmo vaiko tokiu dalyku nebuvo...O dabar uosle tokia pat,kaip ir nestumo metu![]()
Tai gerai,kad ne man vienai taip,nes jau pagalvojus buvau,kad kazkas negerai man
resevi parašė:
Tai man irgi keista,nes po pirmo vaiko tokiu dalyku nebuvo...O dabar uosle tokia pat,kaip ir nestumo metu![]()
Tai gerai,kad ne man vienai taip,nes jau pagalvojus buvau,kad kazkas negerai man
gita344 parašė:
Tikrai,kad gali persiverst. As tai bijau,nebepalieku vieno lovytej. Eis miegot i savo kambari,i savo lova dar negreit
Jau prisiskaiciau istoriju, kaip iskrenta is lovyciu... Bet kai diena miega, juk salia nesedim visalaik? As nueinu tvarkytis i virtuve, tai neiskart isgirstu, kada atsikelia
O dar skaitosi iki 3metu lovyte skirta...
O jei antras vaikas seimoj atsiranda, tai keturiese vienam kambary miegot?
domus parašė:
Jau prisiskaiciau istoriju, kaip iskrenta is lovyciu... Bet kai diena miega, juk salia nesedim visalaik? As nueinu tvarkytis i virtuve, tai neiskart isgirstu, kada …
aš tai mobilią auklę turiu su kamera,tik sujuda vaikas iškart sureguoja tai drąsiai galiu tvarkytis ir panašiai,net baliuj esu vaiką palikus antram aukšte o aš prie muzikantų pirmam aukšte drąsiai galėjau matyt kaip vaikas miega. Labai pasiteisinęs pirkinys,tfu tfu tfu,dar nei karto nenuvylė
domus parašė:
Jau prisiskaiciau istoriju, kaip iskrenta is lovyciu... Bet kai diena miega, juk salia nesedim visalaik? As nueinu tvarkytis i virtuve, tai neiskart isgirstu, kada …
As irgi racija diena palieku ijungta visada, bet pas mane be vaizdo. Nors man uztenka ir tik garso, nes girdisi net jei vartosi. O siaip nakti tai kartu miegam.
resevi parašė:
Sveikos.Truputi ne i tema,bet noriu paklaust jusu,ar jums po gimdymo nepasikeite uosle?Kalbu butent apie kvepalus...Mano pasibaige,visa nestuma ir po jos naudojau,i…
Nžn kaip su uoslės pasikeitimu, tik žinau tai: jei kvepalai tinka, tai jų pati greit nebeužuodi; jei vis užuodi, nuo jų bloga - netinka srba per daug purškiesi - per didelė dozė.
Na Jūsų atv gal kažkas susiję su kažkokiais pokyčisis organizme... gal kokie hormonai jau kitokie pagindžius ir nebetinka kvepalai.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai