simonacka parašė:
Mamytes, ar jusu berniukams buna "stati" peliukai? Kaip jiems paaiskinat kas tai ir kodel?
Dažniausiai būna tada kai ciupineja pats arba po miego, pati norėčiau sužinoti atsakymą
simonacka parašė:
Mamytes, ar jusu berniukams buna "stati" peliukai? Kaip jiems paaiskinat kas tai ir kodel?
Dažniausiai būna tada kai ciupineja pats arba po miego, pati norėčiau sužinoti atsakymą
railiene parašė:
Dažniausiai būna tada kai ciupineja pats arba po miego, pati norėčiau sužinoti atsakymą![]()
Pvz du kartus buvo, kad neciupinejo ir ne po miego. Viena karta ziurint filmukus ir kita valgant vakariene.
simonacka parašė:
Pvz du kartus buvo, kad neciupinejo ir ne po miego. Viena karta ziurint filmukus ir kita valgant vakariene.
Niu įdomu
Erekcija yra visiškai normalus dalykas. Reiškia pas berniuką viskas veikia kaip priklauso. Nepergyvenkit. Šiek tiek info rasite straipsnyje mazyliozurnalas.lt/2015/11/nuogutis-kaip-mama-pagimde/
Mamytes,ar jusu vaikiukai jau persirgo vejaraupiais?Dieve,mano mergyte užsikrete mokyklelej,tai dabar visa visa nuberta,baisiausiai niezti
Dakatare sako tik skysciu tegu geria.nk daugiau nebepatare..o baisu man...39.6 issigandau,numusiau dabar iki 38.4.... o turiu sūneli 4men,užsikresim dabat visi:(((( Tepu jai su tokiom putom spec vejaraupiais...kaip padet vaikui:((( Esam ne Lt
skaidrica parašė:
Mamytes,ar jusu vaikiukai jau persirgo vejaraupiais?Dieve,mano mergyte užsikrete mokyklelej,tai dabar visa visa nuberta,baisiausiai nieztiDakatare sako tik skysc…
Labas,mano ir sirgo vaikai abu,ziauriai buvo isberti bet be tempes,tepem spec putom.
skaidrica parašė:
Mamytes,ar jusu vaikiukai jau persirgo vejaraupiais?Dieve,mano mergyte užsikrete mokyklelej,tai dabar visa visa nuberta,baisiausiai nieztiDakatare sako tik skysc…
Maniskis apie dvieju metu persirgo, bet labai lengvai isbertas irgi specialiom putom tepem. O nuo temperaturos maisyk duok paracetamoli gali iki 4 kartu per para ir neurofena, bet si tik 3 kartus per para galima tai labiau numus temperatura, jei auksta.
valerija1 parašė:
Maniskis apie dvieju metu persirgo, bet labai lengvai isbertas irgi specialiom putom tepem. O nuo temperaturos maisyk duok paracetamoli gali iki 4 kartu per para ir…
Kad skaiciau jokiu budu negalima neurofeno sergant vėjaraupiais
Nu man putos nepasiteisino isvis,atrodo dar labiau mažiuke draskydavosi,užtepiau zelionkes pokyčiai akivaizdus,nebesidrasko.Dziugu kad nakti jau nebekarsciavo,gerai ismiegojo,tai gal jau geryn:)Dabar persirgs ji,tai laukti reikia kol kudikiuka isbers ir mane:(brrrr.Galetume but neužsikretę
skaidrica parašė:
Kad skaiciau jokiu budu negalima neurofeno sergant vėjaraupiaisNu man putos nepasiteisino isvis,atrodo dar labiau mažiuke draskydavosi,užtepiau zelionkes pokyči…
As ir skaiciau, kad nurofen negalima. Tik nepamenu del ko. Maniskis dar nesirgo vejaraupiais.
simonacka parašė:
As ir skaiciau, kad nurofen negalima. Tik nepamenu del ko. Maniskis dar nesirgo vejaraupiais.
Mano dukrytei jau eina sasai,ir se tau maziukas susirgo vejaraupiais...As greit isdurnesiu:((( Maziukui jau 5d bet visas nubertas ,ir snd pakilo temperatura 38.9:((( Dieve..kaip baisu....
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai