saulyta parašė:
as ir taip nemegstu valgyt daryt , o vien tik su retai gaminu isvisman uztenka kiek pas gimines pakviecia
![]()
Oi,as tai i sveciuse dazniausiai nevalgau,nes nerandu nieko tinkamo
saulyta parašė:
as ir taip nemegstu valgyt daryt , o vien tik su retai gaminu isvisman uztenka kiek pas gimines pakviecia
![]()
Oi,as tai i sveciuse dazniausiai nevalgau,nes nerandu nieko tinkamo
evagel parašė:
Oi,as tai i sveciuse dazniausiai nevalgau,nes nerandu nieko tinkamo![]()
tai ir manau nerasi
nebent kokia drauge turi kuri, be druskos gamina
saulyta parašė:
siaip ir mano tevai ir uosviai pakankamai riebiai gaminariebalu sriuboj buna po gera cm
tik paskutiniu metu mama jau liesiau verda
![]()
As kai uosviu neturiu,tai negaliu nieko parasyt
o su mama nes kavinej dazniausiai susitinkam,tai problemu nebuna
saulyta parašė:
tai ir manau nerasinebent kokia drauge turi kuri, be druskos gamina
![]()
Tai druska dar nebutu pasaulio pabaiga
tik kad siaip dazniausiai ne kaip atrodo,tai ir nevalgau
evagel parašė:
As nuo 4 men daviau tyreles![]()
as irgi daviau nuo keturiu menesiu, nors pati maitinau vaika iki metu ir menesio, bet pradejau primaitint nuo keturiu menesiu nes vaikas jau buvo pakankamai svorio priauges
evagel parašė:
As kai uosviu neturiu,tai negaliu nieko parasyto su mama nes kavinej dazniausiai susitinkam,tai problemu nebuna
![]()
man nera problemu ir riebiau pavalgyti. bet nlb patinka man. retai as pasakau, kad buvo neskanu ar riebu
tiesiog suvalgau maziau ir tiek
S.a.n.d.r.a parašė:
as irgi daviau nuo keturiu menesiu, nors pati maitinau vaika iki metu ir menesio, bet pradejau primaitint nuo keturiu menesiu nes vaikas jau buvo pakankamai svorio …
Maniskis svoriu irgi nesiskunde
per pirma menesi 2 kg priaugo
saulyta parašė:
man nera problemu ir riebiau pavalgyti. bet nlb patinka man. retai as pasakau, kad buvo neskanu ar riebutiesiog suvalgau maziau ir tiek
Man tiesiog buna,kad vaizdas nekoks buna arba nerandu nieko,ka as valgau
evagel parašė:
kaip pripratini vaika,taip jis ir valgomes namie nevartojam druskos,nevalgom makaronu,bulviu,zuvies,manu kosiu ir t.t. Tai normalu,kad ir vaikas to nevalgo
![]()
o jus vegetarai?
evagel parašė:
Man tiesiog buna,kad vaizdas nekoks buna arba nerandu nieko,ka as valgau![]()
o jei varai i gimtadieni ar siaip pasisedejima tai taip ir lieki nevalgiusi? :Dar savo atsinesi?
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai