antulyteingrida parašė:
As manau kad kiekvienoj sali skirtingai sako, nes klimatas skirtingasgal but ten kur vesiau leidzia kad pasisildyt truputuka
ne cia manau nuo daktaru nuomones priklauso, nes mes cia kur gyvenam,orai nuo lietuvos nesiskiria
antulyteingrida parašė:
As manau kad kiekvienoj sali skirtingai sako, nes klimatas skirtingasgal but ten kur vesiau leidzia kad pasisildyt truputuka
ne cia manau nuo daktaru nuomones priklauso, nes mes cia kur gyvenam,orai nuo lietuvos nesiskiria
Oj del situ nesutapimu man labai daug klausimu kyla, nes mano sako viena, cia daktarai ir zmones sako kita:)) aiku aciu dievui kai kuriais klausimais sutampa atsakymai, bet dauguma ne
Beje mamytes, nelabai i tema, bet jei kazka labai pykina uzsipilkit karstu vandeniu imbiero saknies papjaustytos ir gurksnokit, padeda!!!!;)
antulyteingrida parašė:
Oj del situ nesutapimu man labai daug klausimu kyla, nes mano sako viena, cia daktarai ir zmones sako kita:)) aiku aciu dievui kai kuriais klausimais sutampa atsaky…
man ir daug neaiskumu, bet as laikausi lietuvisko poziurio
gal kadapriprasiu ir prie svedisko
Na as ir taip labiau klausau ka mamyte sako, bet sunku man, nes lietuviu cia prie saves nelabai turiu, visi aplinkui sneka tik kaip cia yra ir kaip cia reikia daryt, sako juk ne lietuvoj gyveni, pratinkis:DD aisku kas liecia nestukiu prieziura tai cia poliklinikoj rupinasi taip kaip kad lietuvoj privacioj klinikoj
as tai seses ir puseseres, viena nesenai gimde kita gimdys neuzilgo
pas ju zinios naujos
man tai cia keista kad be 12 savaites niekas neapziuri visiskai, eisiu ketvirtadieni pirma karta , tai bus tik pokalbis ko galima ir ko ne, tai man keista nes lt paziuri ar vietoj, ar vystos, o cia nieko
Sveikos,
Turiu klausimą: kovo 10 d. skrendu į Izraelį, jau seniai planuotos atostogos, bilietai nupirkti... Tačiau dar prieš skrisdama lanavau pasiskiepyti nuo hepatito A, nes ten skrendant, reikia tai daryti... O dabar jau skiepytis nebegalima, skristi noriu, bet pradėjau dvejoti... Ginekologė sakė, kad skrydis neturi kenkti (o jei ir kas nutiks, tai nesvarbu kur...). Nežinau, gal be reikalo nerimauju? Gal yra kokių patirčių? Gal kuri keliavo su nedideliu nėštumu?
Ema-ema parašė:
Galvoju ne viena skristi, pagalbininkę- dukterėčią pasiimti (smagus skirtumas - broliukas mane teta prieš 22 metus pavertė:))))). Bėda ta, kad nesugebu mylimo darbo…
Mes skridom i turkija kai dukrytei buvo 4,5 men .nuostabios atostogos buvo !!
aniga00 parašė:
as tai seses ir puseseres, viena nesenai gimde kita gimdys neuzilgopas ju zinios naujos
man tai cia keista kad be 12 savaites niekas neapziuri visiskai, eisi…
As va ir praeita savaite nuejau pas gyditoja tai tik nesciosios knygute uzvede, nei paklause sirdutes, nieko... labai man keista.. taip pat kai nuejau ir pasakiau kad 8 savaites man gyditoja uzrase 7, nezinau kodel, gl del to kad pirma diena 8 savaites buvo... va echoskopa tik kovo gale turesiu, jau kai bus 13 ar 14 savaiciu.. tai trupuciuka neramu del to, bet maniski sako nesibaimink viskas bus gerai
aciu dievui kita savaite keliausiu tyrimus daryt pagaliau
antulyteingrida parašė:
As va ir praeita savaite nuejau pas gyditoja tai tik nesciosios knygute uzvede, nei paklause sirdutes, nieko... labai man keista.. taip pat kai nuejau ir pasakiau k…
tai pas tave dar gerai
echoskopas cia tik 20 savaite , o nuo 12 savaites su dopleriu klausos sirdute
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai