Luka_ parašė:
Mes pirkome vežimėlį Mutsy Igo. Praitą savaitę buvo akcija perkant vežimą+ besafe izi go kėdutė dovanų![]()
Labai gražus vežimukas
man buvo kiek brangokas tik
Luka_ parašė:
Mes pirkome vežimėlį Mutsy Igo. Praitą savaitę buvo akcija perkant vežimą+ besafe izi go kėdutė dovanų![]()
Labai gražus vežimukas
man buvo kiek brangokas tik
As irgi menesi geriau vaistus nes paselis buvo blogas. Ir saziningai geriau, nes neissigydzius pasekmes gali buti liudnesnes... Bet man ne antibjotikus skyre...Ir nejuokaukit taip su antibjotikais nes viena kart neisgerus pilnai priklausomo kurso-kita kart jie jau nebeveiks jums...
chicita parašė:
Svekos, as nusipirkau kitu homeopatiniu zirniuku, tai trecia nakti jau laiku uzmiegu![]()
![]()
ilgai ryte nemiegu, bet geriau jau ryte atsikelt ir ka…
O jus kamuodavo nemiga?
Esmera parašė:
Mes pries tai pirkome mutsy evo su 20 % nulaida perkant 3 dalis, tai gavosi kedute irgi dovanudel savo kompaktiskumo ir manevringumo tikri fainuoliai tie mutsy,…
O nera mutsy vazimeleliai ziemai nelabai tinkami? Ta prasme lopsys mazas ir man jie tokie atviri, nesandarus
atrodo. Nesu ciupinejusi realiai todel ir klausiu, nes siaip visai neblogas modelis patinka man tik tiek, kad gal vasaranis labiau
baisu, kad nebutu perpuciamas.
bridzitaaa parašė:
Sveikos mamytes noriu jusu paklausti ar is jusu kas nors geriat osmamox 500 antibijotikus man ginekologe israse pageriau savaite ir labai bijau kad maziukui nepaken…
As kai sirgau 1000 geriau ,sakoma geriau antibijotikai (sie net leliukam duodami) nei komplikacija infekcijos. Viskas jau susiformave tik toliau auga. Taip kad jei jus gydo o jus nepasitikite.keiskite gydytoja.
Luka_ parašė:
O jums negazdina kad nera gulima sportine dalis. Mums labai nepasiteisino.gaila lelytes buvo kai palikdavo miegot sededama .
Egluciukas1 parašė:
Gal nuoroda numestumet kur sawo pirkote;)
As nelabai tokiu dalyku internetu perku, vaistineje pirkau
pasaulyte parašė:
O jus kamuodavo nemiga?![]()
Neidavo uzmigt iki 2-3, o ryte keltis...
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai