Mašulia parašė:
O ka santariskese daro 3d? Kaip cia? Su siuntimu ar siaip mokamai?
Su siuntimu, mokėti nereikėjo
Mašulia parašė:
Su siuntimu, mokėti nereikėjo
Deena parašė:
Su siuntimu, mokėti nereikėjo![]()
O kodel jus siunte i 3d?
Deena parašė:
Su siuntimu, mokėti nereikėjo![]()
Cia perinatologijos skyriuje? Istikro o kodel gali siusti i 3d?
Brota parašė:
Ir koks tas vezimas visoks koks geras? kazkaip laaabai idomu pasidare. :)Nemanau, kad kiti vezimai visiskai nepritaikyti vaikams, ju miegui ir pan. bet gal ir klyst…
Tai cia pagal kiekviena mama. As sakau kad man kiti turejo trukumu. Tad ieskojau kad MAN tiktu
turejau tuti pirmaji. Tai baisi sportine dalis buvo,didziule, o dar bute gyvenom. Antras safety 1, lopstys vasarinis buvo. Tai kai vejuota dangstem ji, o dar pusiau gulima, tiksliau sedima dalis tai.... dabar tako firmos pasiemem dvi dalis nes kedute tik su padu norejom ir palikom ta pacia. Saugu masinoj, patogu ir greitai isitvirtina, o ir laikas ne toks kad butu skirta vesti ant vaziuokles, lopsys didziulis, viskas prasiilgina, norejau ryskaus, ir svarbisia sportine dalis, buomelis vietoje, saugos dirzai nesiplaiksto ir lengva. Na bet kaip sakiau cia MANO pozicija, ir ko norejau treciam leliui. Gal jei kada susiklostys taip ir suplanuosim dar viena bus vel kitu patirciu
Mašulia parašė:
Myg@, o kur pagaminti camarelo vezimeliai?
Lenkija.
Vaidelis parašė:
Kaip kvailai mastai ... Pas mus dauguma iš Lenkijos ir importuoja... tos pašios prekės. Kuo tiksliai Lenkiški prastesni, kokiafirmas lygini, kokius parametrus ? Ar …
Yra yra tas mastymas pas kai kuriuos kad jei Lenkiskas tai jau tfu, ajazau kaip blogai...
Bet kaip sakant reikia teisingai rinktis, analizuoti dometis ir tada nereikes varyt koks sudas tas lenkiskas vezimelis.
Beabejo tikrai yra nemazai tu lenkisku firmu kur tikrai kokybe neblizga, bet lygiai taip pat yra ir kur netgi labai kokybiski ir geri vezimeliai.
Beje, daugumos taip mylimas ir aukstinamas Lietuviskas Tuis zippy yra pilnai gaminamas Lenkijoje tik kad medziagos siuvamos cia LT ir uzmaunamos ant vezimelio bazes ir jau staiga patampa matai Lietuvisku gaminiu...
Mašulia parašė:
Cia perinatologijos skyriuje? Istikro o kodel gali siusti i 3d?
Taip, perinataliniame centre. Siunte mano gydytoja is Centro poliklinikos, nes man buvo galva labai stipriai susvaigusi, is darbo su greitaja isveze, maniau, kad insultas istiko. Tai ji siunte i santariskes, kur turejo apziureti ir, esant reikalui, siusti pas trecio lygio gydytojo neurologo. Tai santariskese tuo paciu paziurejo, kaip leliukas pilvelyje gyvena
pasiseke, nes pas juos galima stebeti 3 d vaizda
Mašulia parašė:
Man ten priėmime viena miela rezidentė padarė 3D net nereikėjo kažkaip specialiai prašyti, tiesiog pasakė, kad jos naudojamas echoskopas turi tokį režimą ir gal norėčiau, nes ji jau viką apžiūrėjo, ką jai reikėjo
Nors man tai ne tiek pati 3D nuotrauka patiko, o tai, kad apskirtai mačiau ekrane, kaip mano beibinos juda ir graužia sau rankas xD
ENORCA parašė:
Man ten priėmime viena miela rezidentė padarė 3D net nereikėjo kažkaip specialiai prašyti, tiesiog pasakė, kad jos naudojamas echoskopas turi tokį režimą ir gal nor…
Kaip fainai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai