iewuxyte parašė:
Merginos, ar dazote plaukus? Buvau prisiskaicius, kad ale negalima, nes galima vaikui pakenkt, nu bet plaukai atauge, kad net baisu...![]()
Zinoma
kas menesi, nes zile lenda
iewuxyte parašė:
Merginos, ar dazote plaukus? Buvau prisiskaicius, kad ale negalima, nes galima vaikui pakenkt, nu bet plaukai atauge, kad net baisu...![]()
Zinoma
kas menesi, nes zile lenda
iewuxyte parašė:
iewuxyte parašė:
As tai visa nestuma nedazau. Tik dazomuoju sampunu paryskinu spalva kartkartemis ☺
iewuxyte parašė:
Merginos, ar dazote plaukus? Buvau prisiskaicius, kad ale negalima, nes galima vaikui pakenkt, nu bet plaukai atauge, kad
iewuxyteAs daziausi, bet prie pat saknu, bent jau kirpeja patare iki pat saknu nedazyt, nes pries tai buvau gavus didele alergija...
visa galvos oda buvo zaizdom nuseta, dziaugiuosi, kad apskritai plaukai nenukrito
![]()
Erika-Nojukas parašė:
Klinikose padetis nepavydetina, bet yra kaip yra... Reikia tiketis, kad ta diena kai vaziuosiu gimdyt nebus tokio uzgulimo![]()
O kodel zadat butent i klinikas vaziuot?
iewuxyte parašė:
Daziau ir nezadu stresuot del to
iewuxyte parašė:
Daziau kaip daziausi iki nestumo ir plaukus, ir antakius tvarkiausi. Kita savaite einu dazytis kaip tik. Tik nagu nutariau nebelakuoti su ilgalaikiu kol pagimdysiu.
Kazkada buvo tema apie termometrus ir turincios bekontakcius labai dziaugetes. Gal kas turi toki? Dabar labai gera kaina, bet nerandu jokiu atsiliepimu
https://evaistine.camelia.lt/termometrai/93580-skaitmeninis-bekontaktis-termometras-microlife-nc-150.html
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai