Dalkia parašė:
Kiek ml skaitosi pilna porcija darzovienes? Maniskis besotis, atrodo galetu suvalgyti belekiek kiek duociau ?
150. jums gerai as tai vos 80 sumaitinu...
Dalkia parašė:
Kiek ml skaitosi pilna porcija darzovienes? Maniskis besotis, atrodo galetu suvalgyti belekiek kiek duociau ?
150. jums gerai as tai vos 80 sumaitinu...
Gintėpintė parašė:
As taip pat bijojau. Bet pasirode kad nera tas velnias toks baisus kaip ji piesia ☺. Viskas bus gerai, pamatysit ?
Labai tikiuosi ?
Vyginta Va. parašė:
Na maniskiui, jei jis pavalge buteliuko tu jam niekaip neikisi, kiekvienas vaikas skirtingas:)o del misinuko, pas mus situacija kitokia nei pas jus, pas mus svoris …
Na paane situacija irgi tokia buvo.Pirmą mėnesį priaugo virš 300gr.O kiek jūsų?Gal nebuvo taip blogai?Jūs paklausėt aš atsakiau.Jūsų teisė spręsti.☺
laukinuke6 parašė:
Mamos nuojauta turi but gera kas atrastum TA![]()
![]()
![]()
As juokauju,zinoma???
sau5 parašė:
mes kovo 29 einam konsultuostis del panasaus guziuko
Sau5 Parasykit kai pasakys kas yra jum. Labai idomu.
aagnulyte parašė:
Na kiek as bulviu blendariavau, tiek man jos neskanios buvo, tai visada bulve sutrindavau sakute, o kitas darzoves blendariuodavau![]()
Geras, uztenka sakute? Man cia pripasakojo, kad reikia pirmas koses skystai, vos ne per buteliuka ruost suduot. As dar nieko nesu davus, tai zalia visai
MRS_S parašė:
As juokauju,zinoma???
Tai supratau, as irgi juokauju
aagnulyte parašė:
Na kiek as bulviu blendariavau, tiek man jos neskanios buvo, tai visada bulve sutrindavau sakute, o kitas darzoves blendariuodavau![]()
As mazajai pirmus kartus sutryniau sakute bulve, galvojau kad del saukstelio blenderio netrauksiu. Tai ji taip pradejo ziaukciot nuo tos bulves, gumuliuku tikrai nebuvo bet nezinau ko ji jai taip nepatiko
o va sublenderiuota valgo kuo puikiausiai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai