Gretutea2013 parašė:
Tai kad visur daro ta 3d siauliuose. Tik kur pati norit.As jei eiciau privaciai tai tik i sveikatos namus. Pas J.Balciuniene.
![]()
Bet ten kainoooos tai ??? as skambinau irgi del echo tai sake 40-60 euru ??
Gretutea2013 parašė:
Tai kad visur daro ta 3d siauliuose. Tik kur pati norit.As jei eiciau privaciai tai tik i sveikatos namus. Pas J.Balciuniene.
![]()
lucky28 parašė:
Visko gali but. As kiek klausiau tai, 30-35€, bet as nete domejaus.
Bet galima ir vmk echo pasidaryti. Tik uz pinigus. Ar ten nepigiau?
Gretutea2013 parašė:
Visko gali but. As kiek klausiau tai, 30-35€, bet as nete domejaus.
Bet galima ir vmk echo pasidaryti. Tik uz pinigus. Ar ten nepigiau?![]()
Zadejau skambinti... bet nusprendziau kad neverta tokius pinigus moketi ? man echo reiktu nes lyties nzn bet gali ir suklysti ir nesimatyti... kad koki 15 euru tai dar dar...o dabar kainytes ??
lucky28 parašė:
Zadejau skambinti... bet nusprendziau kad neverta tokius pinigus moketi ? man echo reiktu nes lyties nzn bet gali ir suklysti ir nesimatyti... kad koki 15 euru tai …
Kad vmk tikrai manau pigiau. As iki siol lyties nezinau irgi
Nemaišykit paprasto šėšėlinio echo su 3d.Gretutea2013 parašė:
![]()
Gretutea2013 parašė:
Kad vmk tikrai manau pigiau. As iki siol lyties nezinau irgi
Tai jums irgi nestumo metu dare tik du echo? Man 12 ir 22 sav. Tikiuosi dar vieno...
Vita- parašė:
Nemaišykit paprasto šėšėlinio echo su 3d.
Pritariu jums. Šiauliuose nedaro 3d. Kur radot kainos yra tiesiog echoskopu. Neštumo metu ėjau į tavo sveikatos namus mokėdavau nuo 20 iki 35eur. Artimiausiai mums būtų Panevežys ten daro.
grive parašė:
Pritariu jums. Šiauliuose nedaro 3d. Kur radot kainos yra tiesiog echoskopu. Neštumo metu ėjau į tavo sveikatos namus mokėdavau nuo 20 iki 35eur. Artimiausiai mums …
Bet kai pagalvoji ne mažam miestelyje gyvenam, o aparatūros nėra...
lucky28 parašė:
Tai jums irgi nestumo metu dare tik du echo? Man 12 ir 22 sav. Tikiuosi dar vieno...
Nu siaip daugiau.. pirma kart 12-13sav. Antra kart 20sav. Trecia kart kai i dekreta isleido. Bet nesirode.. bet kai buvau trecia kart, domarkas pasake ateiti pakartotiniam tyrimui. Nes vaikelis dar neapsivertes, o gydytoja siunte pagrinde del to, kad paziureti ar apsivertes ar ne. Tai va, einu kita savaite. Tikiuos pasirodys, jeigu ne.. tai suzinosim tik gimus vaikiukui.
visi sako kad taip nesirodo mergaites. Berniukai pasimato iskart. Bet laikas parodys ;)
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai