pingvine parašė:
Su Velykom, mamos!![]()
Niekada nesu valgius mesainio is cia ir nemanau,kad valgysiu
as darausi pati arba valgom biski kitur kitokius,man tokie brrr
pingvine parašė:
Su Velykom, mamos!![]()
Niekada nesu valgius mesainio is cia ir nemanau,kad valgysiu
as darausi pati arba valgom biski kitur kitokius,man tokie brrr
Svajotoja31 parašė:
Bet aš nepasiruošus...nežinau dar nieko...žindymas...o kodėl jai darė cezarį, irgi preeklampsija?
Dėl žindymo nesijaudinkite, jei taip nutiktų, kad darytų cp parašykite man žinutę, turiu gerą knygutę, kur labai viskas aiškiai ir trumpai parašyta. Atskirai ir kaip po cp greičiau pradėti maitinti.
Frisbi parašė:
O kiek savaiciu jai buvo kai iseme vaikuti?![]()
Net nezinau, birzelinuke, tai kazkas panasiai gal apie 32-33 sav.
o drauges kolegei jauciu kokia 30 buvo, regis paskutine savaite darbe ejo ir tiesiai is darbo i gimdykla
Svajotoja31 parašė:
Sveikos.
Su velykom,mamukai![]()
Laikykis, tikrai kaip jau rašė tokiam pozityviam zmogui turi buti viskas Ok!
O jei jau lėlyte pasiskubintų tai viskas savaime susidėlios gerai, dar čia tiek patarėjų ;)
Burbuliukas35 parašė:
Pasakiskas vaizdas per balkona! Neskaitant, kad pats pavasario vidurys ?
Aha, pokštus krečia gamta
Svajotoja31 parašė:
Sveikos.
Su velykom,mamukai![]()
Laikykis! Pabūsit ligoninėj, aprimsi ir bus viskas gerai. Svarbiausia, kad esi daktarų priežiūroj ir jie viską padarys, kad tik pupa dar pilvelyje pabūtų, o jei jau tokia ožkutė būtų, tai, kad tik greičiau sustiprėtų.
Svajotoja31 parašė:
Ačiū, giliai kvėpuoju ir raminuosilaukiu margučių nors į palatą
pupai dar sakiau nelįsti, šalta už lango, net palata atvėsus..
Viskas bus gerai ☺as jau beveik savaite guliu. Is pradziu tik issigandau po to nusiraminau nes supratau kad geriau ligoninej nei namuose jei susiruostu gimti ☺man irgi subrandino vaikam plauciukus o dabar stebi. Gulejau visa laika dariau ka liepe ir kol kas viskas grai.
Jau gydytojai tikrai pasirūpins, kad užaugtų kleckiukas. Mano pažįstama ligoninėje su atsivėrusiu kakleliu nuo 22 sav. gulėjo. 28 sav. subrandino plaučiukus, nes prasidėjo gimdymas, tačiau stabdė veiklą, visiškai gulimas rėžimas, absoliučiai nulis vaikščiojimo, atrofavosi raumenys visi, tačiau užaugino boružytę pilnai 37 savaičių.
Svajotoja31 parašė:
Spaudimas per aukštas, šlapime baltymo yra, galvą skauda, tai galima preeklampsija. Dar matavo tonus, fiksavo nemažus spazmus gimdos. Tai žiūrėjo kaklelį, labai tru…
Tikek, kad viskas bus gerai, tai taip ir bus :), juolab, kad tinamoj prieziuroj jau esi, o, kad palatoj tylu, man tai pliusas butu :), ramybe geriau nei kokia knarkianti, bezdanti ar ciauskute :D, bandau pliusus izvelgti :).
Svajotoja31 parašė:
Sveikos.
Su velykom,mamukai![]()
Viskas bus gerai!
Net jei ir tektų gimdyt anksčiau, mūsų vaikučiai jau ne tokie ir maži. Bet, aišku, linkiu, kad visgi vaikutis dar neskubėtų.
Svajotoja31 parašė:
Sveikos.
Su velykom,mamukai![]()
Stiprybės ir sveikatos!
Viskas turi būti gerai,ligoninėje pasirūpins jumis,tad dabar ilsėkitės kiek įmanoma daugiau
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai