Greteee parašė:
Oho katinelis su neblogu charakteriu. Katinas kuris vaiksto vienas![]()
Pas mane jis visada buvo labai mazas, bet 96 nesitikejau
na ka, teks burokeliu nusipirkti pakeliui namo.... tikejausi geresnio susitikimo su gine
Greteee parašė:
Oho katinelis su neblogu charakteriu. Katinas kuris vaiksto vienas![]()
Pas mane jis visada buvo labai mazas, bet 96 nesitikejau
na ka, teks burokeliu nusipirkti pakeliui namo.... tikejausi geresnio susitikimo su gine
Greta 1992 parašė:
https://www.tevu-darzelis.lt/nestumas/nestumo-kalendorius/36/ na cia sitaip rasotai suprantu, kad kai prasideda 37 sav jau pilnai isnesiotas skaitosi :oops…
Sveikos,
kadangi dukra gimė 37 savaičių ir kažkiek dienų (jau nebeprisimenu, tik žinau, kad skaitėsi, kad eina 38 savaitė) tai jau buvo laikoma pilnai išnešiota. Iki tol, kol sueina pilnos 37 savaitės, pvz. Kaune dar siunčia gimdyti į Klinikas, nes skaitosi, kad nepilnai išnešiotas.
Bet ir 37 savaičių mažoji kai gimė, tai buvo padengta tuo baltu sluoksneliu ir plaukučiai dar nebuvo pilnai nuslinkę, tai matėsi, kad anksčiau nei priklauso gimė.
Dar turiu klausimą: ar buvo kuriai nors peršalimas su sausu kosuliu užėjęs? Taip vargina, naktį neišsimiegu, dieną irgi kaip vaiduoklis. Telefonu bandžiau pašnekėt su meistru - užsikosėjau taip, kad turėjau padėt ragelį.
Gal yra kokių priemonių be vaistų? Skysčius tai geriu non stop.
minha parašė:
tu ir velinai dekreta? nes as eisiu i dekreta rytnors galejau jau balandzio 18 tupet jame
![]()
Man gine pagal mn skaiciuoja, tai turejau i dekreta iseiti balandzio 29
as i TD isivedusi pirmojo echo data... ;D
@Nestuke@ parašė:
Pas mane jis visada buvo labai mazas, bet 96 nesitikejauna ka, teks burokeliu nusipirkti pakeliui namo.... tikejausi geresnio susitikimo su gine
![]()
Nepadės burokėliai
Geriau kokybiškos jautienos nusipirkti ir išsivirti. Prisimenu man buvo po sūnaus nėštumo labai nukritęs hemoglobinas ir vaikui, kai pusmetis jau suėjo, žemokas buvo. Tai virdavau jautieną grynai vandeny, dalį į vaiko košes (kadangi buvo pradėtas primaitinti nuo ketvirto mėn, tai pusmečio jau galėjo gauti mėsytės), dalį pati suvalgydavau tiesiog šaltą, su kokiais krienais, ar majonezu. Tai padėjo geriau net nei preparatai.
Vyšnia8 parašė:
Nepadės burokėliaiGeriau kokybiškos jautienos nusipirkti ir išsivirti. Prisimenu man buvo po sūnaus nėštumo labai nukritęs hemoglobinas ir vaikui, kai pusmetis …
Bliamba, as praeita savaite bandziau jautienos pavalgyti... bet negaliu
man neskanu ir viskas :((( teks kisti....
@Nestuke@ parašė:
Bliamba, as praeita savaite bandziau jautienos pavalgyti... bet negaliuman neskanu ir viskas :((( teks kisti....
o tu tik maistu bandysi pasikelti hemoglobina?
minha parašė:
o tu tik maistu bandysi pasikelti hemoglobina?
Nea, israse man kazkoki preparata
einu dbr i vaistine ir i parde uzeisiu.....
Martynėlis parašė:
Pulsas aukštesnis, nes kompensuoja kažkiek žemą spaudimą. Mano toks visą gyvenimą :))
Biski hormonai vkr siaute. Musu vyresnelis, kaip jau esu minejus anksciau, su tom trim sesiukem galvoj (jau net taip man asocijuojasi) taip isdarke kantrybe vyrui, kad tas paeme ir sutrype jo kamuoliuka plastmasini. Aisku, tuomet jau as stojau uz vaika, nors pries tai su vyru jam kokia 100k sakem ir prasem apsiraminti. Zodziu, pykau, verkiau, tuomet ant vyro issiliejau, tai tokia emociskai nekokia diena buvo. Dar maziukui herpesas ant lupos issokes, tai lb bijau uzsikresti del lialiaus. Temperatura tokia sokinejanti jo - 37.7 ir maziau, pergyvenu, kad nesusirgtu, tikrinu nakti. Kamuojuosi ☺ O kai pamastai realiai, tai visai cia nera del ko man nervintis.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai