2017.06.12 21:03 (prieš 8 m.)
Na ką, mačiah kalbat dėl pienuko :}} tai turiu plokščius spenelius, tai realiai man gal keturios gydytojos skirtingai rodė, kalbėjo kaip ką daryt. Vienos jau pientraukį pirkt, kitos antspenį, trečios dar kažką kitaip. Tai bandžiau ranka traukt, o nu ten lašiukai bėga pradžioj (bent jau man) tai nieko labai nesigavo, o Aja žiauriai skaudžiai ėmė papuką. Anspenius mėgina gal du-tris kartus, na lyg ir kažkas pavykdavo, bet nežinau net. Kol šiandien atėjo kitos akušerės pamaina ir ji mano išsigelbėjimas buvo ir yra!!! Buvo dar ginekologė atėjus apžiūrai, tai sako "su anstpeniais duot pieną tas pats kaip mylėtis su prezervatyvu";D nu taip prajuokino jin! Bet va ta akušerė pamaigė man spenelius ir pasakė kad suėmus teisingai čia viskas puikai gautis turi. Tai kai maitinau pasikviečiau ją ir gerą pusvalandį ji pasakojo ir rodė kaip ką. Nuo atsigulimo taisyklingai iiki padavimo parodė viską ir ką, mažoji klapt ir čiulpia ir nebuvo nežmoniško skausmo. Sakė skausmas turi būt kažkoks net tikrai mažės :}} kitos krūties nepavyko paduot mum su vyru tai vėl pasikvietėm tai parodė dar ir paėmėm Aja puikiai :}} žaidimas su tais papais. Dar kai vaikas užmiega vis reik budint kad dirbtų. Arba paleidžia ir tada sunku vėl paduot nes muistos, bet stengies ir bandai duot kišt ir pan ir na kažkaip gaunasi. Tai reikia praktikos labai. Dar davėm mišinuko šiandien, stebėsim pagal niurgzgėjiml lygį ar reikės duot. Tai dabar va žaidžiam: vieną papą 20min. Kitą 20min. Dar kokių 20min kol pagauna ir paima (pirmą papą ima greit, kai pakeičiu krūtį tada sunkiau jai sekas paimt). Tada trijų valandų tarpas ir kartojam ;D nu bet tikiuosi kad gausis užsipumpuot pieno ir viskas bus gerai ;o
Bet tikrai reikia naglai prašyt pagalbos. Ir jei nesigauna vėl prašyt ir prašyt kol viskas bus ok. Saka, man va gal ketvirtas žmogus tik normaliai paaiškino tai ta daktarė man dabar mieliausias žmogus pasauly ;D
Vat. Ajai ausis tikrino, tai viskas gūt. Numetė jau 200g, tai per ryt vizitaciją bus aišku ar ryt paleis namo ar dar ne. O taip norėčiau, nes lovos tragiškak kietos čia ;/
Aš pirmą kart ligoninėj guliu gyvenime, tai ką aš žinau, man toks skanus maistas čia ;D heh. Beje, pavyko pasituštint jau šiandien ko labai bijojau bet viskas tvarkoj. Kas čia dar... prakaituoju kaip kiaulė, sakė čia nuo hormonų and stuff :}} bet gyvenimas einant antrai parai jau šviesesnis, nes jau ir nuverkiau posmelius kelis dėl maitinimo. Tai žiūrėsim kaip toliau seksis :}}