Nej@ parašė:
Aisku, Panevezio GN duoda, todel ir nustebau. O tai nera kokiu vienkartiniu nusipirkti prie kliniku?
Va va, kokia nesąmonė, kad reikia su savais gimdyti, kai pirmą gimdžiau irgi ligoninėje davė. Įdomu kaip Šiauliuose, duoda?
Nej@ parašė:
Aisku, Panevezio GN duoda, todel ir nustebau. O tai nera kokiu vienkartiniu nusipirkti prie kliniku?
Va va, kokia nesąmonė, kad reikia su savais gimdyti, kai pirmą gimdžiau irgi ligoninėje davė. Įdomu kaip Šiauliuose, duoda?
Aiva. parašė:
Va va, kokia nesąmonė, kad reikia su savais gimdyti, kai pirmą gimdžiau irgi ligoninėje davė. Įdomu kaip Šiauliuose, duoda?![]()
kai berniukus gimdziau dave atvykus persirengti ju naktinius
Man dekretas 05.22d. Bet pasiimsiu sukauptas atostogas ir iseisiu nuo 05.01;) dziaugiuos ir jau skaiciuoju dienas kaip mazas vaikas;) ziauriai sunku darbe, pervargstu labai, nors darbas nefizinis.... vyras liepia imt bilieta ir pailset, bet as taip negaliu, sazine neleidzia. Tai grizus net padejuot negaliu, nes greit susipykstam
As11111 parašė:
Man taip pat daznai gimda susitraukineja uz minutes atleidzia tai tikekimes tai normalu
Normalu sako kai sutraukia iki 12 kartu per diena... su pirmu labai sutraukinejo, keliata kartu gulejau ligoninej po lasalinem. Su siuo kol kas viskas neblogai...
Gal-tai-as parašė:
Normalu sako kai sutraukia iki 12 kartu per diena... su pirmu labai sutraukinejo, keliata kartu gulejau ligoninej po lasalinem. Su siuo kol kas viskas neblogai...
Oho! Ir visi susitraukimai turi but juntami? Mano pilviuks riebaliuku apkamsytas, tai as tik stiprius susitraukimus jauciu, tada pagulynet bandau. Si savaitgali labai trauke, bet nusprendziau, kad del nuovargio.
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai