Errrikiux parašė:
As turejau dvi bet buvo mazoka ciut, tai si kart tris nusipirkau, nes man lb greit pramirgdavo nespedavo tada isplovus isdziut, tai tris pirkau ir is bedos dvi is p…
supratau
tai bent jau orientuosiuos mazaug kiek
aciu
Errrikiux parašė:
As turejau dvi bet buvo mazoka ciut, tai si kart tris nusipirkau, nes man lb greit pramirgdavo nespedavo tada isplovus isdziut, tai tris pirkau ir is bedos dvi is p…
supratau
tai bent jau orientuosiuos mazaug kiek
aciu
lucky28 parašė:
Del termometro ☺ tai kiek po gimdymu gulejau 6 ryto kai liepia pamatuoti leliukui ir sau temp visada paklausdavo ar turite savo termometrakarta pamirsau- sake p…
Na, matyt, tai priklauso nuo ligoninės, nes mano mažyliams ir man nematuodavo, nors ir po cp buvau..
abu cp skirtingose klinikose.
Liutuukee parašė:
Merginos, o jums jau bega priespienis.. Man siandien randasi vis lasiukai... suslampa liemenele...ar normalu , kad tiek anksti?![]()
Liutuukee parašė:
Merginos, o jums jau bega priespienis.. Man siandien randasi vis lasiukai... suslampa liemenele...ar normalu , kad tiek anksti?![]()
Man irgi senokai pasirode. Daznai is ryto matosi ant naktinuku demeles gelsvos, kartais daugiau, kartais maziau. Sake, kad viskas cia gerai irnethi puiku, kad rodosi priespienis
zigri parašė:
Termometras tai dar nieko, kazkuri rase, kad vazos gelems reik pasiimt![]()
![]()
![]()
Negalima geliu laikyt palatoj. Ypac su zemem irkvepianciu
lucky28 parašė:
Del termometro ☺ tai kiek po gimdymu gulejau 6 ryto kai liepia pamatuoti leliukui ir sau temp visada paklausdavo ar turite savo termometrakarta pamirsau- sake p…
Gal kibirą?
Liutuukee parašė:
Bet tas be pakietinimu? Ar su pakietinimais? Kaip cia ivardinus...
Be, dar noresis isidet pagalvele pienui sugert. Tokia nepatogia viena turejaukadangi rarp krutines platu tai atsegus neatsidengdavo visai krutine, tas vidurys susiutas laikydavo. Jo reik i didesne puse imt kad tikrai patogiai , nes isdideja pripamsra pieno. Bent pradziai minksta jaukia. Ir butinai multimam kompresiuku. Atrodo kad jei taisyklingai maitinsi -neskaudes, bet skauda ir vistiek nusigrauzia oda nuo nuolatinio lietimosi su burna. Kol pripranta spenelis. O kompresiukai atgaiva
hormonai keicias viskas jautru.
zivil parašė:
Be, dar noresis isidet pagalvele pienui sugert. Tokia nepatogia viena turejaukadangi rarp krutines platu tai atsegus neatsidengdavo visai krutine, tas vidurys susiu…
aciu uz patarima, reiks isbandyt tuos kompresiukus
mano viena pazystama, tai neseniai pagimde ir maitina su tokiu kaip antspeniu vaikeli , kaip plasmasinis uzsideda ant spenelio ir jis yra suskilytem. Is avent pirkus. Sake kad tada vaikelis nepazeidzia spenelio.. bet man kaskaip nenaturalu atrodo, vos ne kaip per buteliuka...
avietuke parašė:
Man..ir taip bus iki gimdymo
![]()
Man irgi, skauda visada. Magni geriu bet nepadeda. Baisu pagalvot kaip skaudes kai pilvukas padides
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai