Pumpum parašė:
Colinox
As ir duodu. Ar padeda jums?
Pumpum parašė:
Colinox
CottonCandy parašė:
Gimė mūsų princas.Šiandien, 03:00. Ūgis 45cm, svoris 3kg ir 200g.
![]()
Oj koks mažiukas sveikinam mamytė! 💞💞
AsVika parašė:
Sveikos, šnd 5:20 gimė ir mūsų mažylis 3655g ir 51cmapie 3:00 nakties nudiegė pirmasis sąrėmis, o po nepilnai 2,5val jau laikiau mažulį ant rankų
gimdymas gr…
Sveikinam mamytė!!!!💞💞💞 Manau vyras jums tikrai padėjo ,man po mylimuko 2 cm atsidarymas buvo ir paruošiamieji visą sav kankino, manau tikrai prajudina ledus seksas😁😁
Souri parašė:
Tai rasiau kad padeda
Sveikos, ar jau visos pagimdžiusios? Mum terminas buvo 18d bet kaip laukiam taip laukiam ir nieko...😢 Pirmadieni gine sake jau 2cm atsivere bet preita savaite man ir pilvas skaudejo maudeno kaip blogai jauciaus o nuo pirmadienio taip gerai jauciuos ir niekas nevyksta nej pilvo neskauda nieko.. Gine sake atvaziuok penktadieni.. bet jau nebesulaukiu.. nebegaliu.. ar dar kurioms veluoja leliukai? kaip jauciates?
AsVika parašė:
Sveikos, šnd 5:20 gimė ir mūsų mažylis 3655g ir 51cmapie 3:00 nakties nudiegė pirmasis sąrėmis, o po nepilnai 2,5val jau laikiau mažulį ant rankų
gimdymas gr…
Sveikinu💐🙂🍼🎉 as dar laukiu😕
indruteata parašė:
Sveikos, ar jau visos pagimdžiusios? Mum terminas buvo 18d bet kaip laukiam taip laukiam ir nieko...😢 Pirmadieni gine sake jau 2cm atsivere bet preita savaite man i…
Ne jus viena as ir laukiu 18d buvo terminas😕 ir nieko
Dove00 parašė:
2018.11.20 18:15 gimė mūsų Domukas3380g 54cm.
Kadangi veikla sustojo ties 6cm tai darė extra cp. Esam Sveiki! 😍😍😍
Sveikinu🙂🍼🎉
tuojtuoj parašė:
Ir man tas pats- terminas buvo 18 d, bet jau turiu siuntima skatinimui sestadieni, tai max 3 dienos ir pagaliau pasibaigs tas atrodo nesibaigiantis laukimas...
As ir turiu siuntima bet dar nevaziavau veiksmas nevyksts mazylis niekur neskuba
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai