Illusion parašė:
mano irgi daug suvalgo kosiu, tai misinuko dieną net neduodu irgi![]()
Mano va irgi nuo siandien geria maziau misinuko...Kazkaip neisiulau. Iki dabar isgere 130 ml.vandens ir gal 120 misinuko. Ka Jus duodat vietoj misinuko ir kiek?
Illusion parašė:
mano irgi daug suvalgo kosiu, tai misinuko dieną net neduodu irgi![]()
Mano va irgi nuo siandien geria maziau misinuko...Kazkaip neisiulau. Iki dabar isgere 130 ml.vandens ir gal 120 misinuko. Ka Jus duodat vietoj misinuko ir kiek?
Jolle_3 parašė:
duodu vandeni, tiek, kiek nori, bet vis siulau ir siulau paskui eidama
tai buna isgeria per dieną 200 ml, bet dažniausiai mažiau.. o misinuka darau nakciai prieš miega 210 ml isgeria, o jau vidury nakties dar pati maitinu.. seniau ir diena misinuka meginau duot, bet tada nenori kieto maisto jis, tai nustojau davinet ir dbr puikiai valgo maisteli
Vaiko apetitas ne vienodas. Košės suvalgo labai skirtingai. Kartais tik pora šaukštelių, kartais po pora šimtų ml 🤷♀️. Ryte atsikėlus iškart kruopų košė su uogom. Po jos iki 140ml pm. Tarpais užkandžiauja kukurūzų ar vaisių kartais. 12-13val košė su mėsa ir daržovėm. Po valandos iki 140ml PM. 17-18 val vėl košė ir PM 140ml. Prieš miegą 20-21val vėl PM mišinukas ir miega visą naktį. Konkrečių produktų nevardinsiu, normaliai valgančiam vaikui iš to naudos nedaug, mano mergytė turi nemažai alergijų, taip pat, ir alergiją pienui. Naktį nebeduodu mišinio nuo 7 mėn. Nes rytais nebevalgydavo košės, stodavo skrandis, smarkiai atpildavo iki pietų. Visą naktį gurkšnoja vandenį, jeigu nubunda ar pradeda muistytis, duodu atsigert ir toliau miega. Per dieną dar išgeria iki 500ml vandens iš gertuvės. Daugiau jokių kitokių skysčių ji negeria or nelabai gali 😅😅😅😅 P.S. Košė su mėsa kiekvieną dieną (triušiena, jautiena, vištiena).
Souri parašė:
O kada duodat ryžių arba avižų pieną? Is puodelio duodat? 😜
Is buteliuko duodu, diena po miegelio rytinio duodu, ir nakti viena karta
Lolyyy parašė:
kietą maistą valgo labai nevienodai, vieną d gali valgyti, o kitą jau atsisako. Tai va ir mastau kuo pakeist galima mišinį, kurio neima kolkas visai. Duodu vandens.…
Keliasi mano vaikas milijona kartu, kartais ir kas 20min visa nakti, nepriklausomai nuo to, kiek privalge nakciai (o privalgo visad daug), nevisada tai reiskia alki. Kartais del patirtu ispudziu, kartais del skausmu, dantys gi dygsta tokiam amziuj, kartais siaip per karsta, jei ismiega su kokiais 3 prabudimais tai buna nuostabi naktis, na o valgyt is to 100 prabudimu tik 1x nori, labai retais atvejais ir 2x. Nutraukus mp kelimusi nesumazejo.
monica1 parašė:
O kai maitinot ar lelius keldavosi nakti valgyt? Jei taip, tai kaip pavyko nutraukti maitinima? Maniske nakti keliasi bent 4 kartus, tai nelabai isivazduoju kaip tu…
Kaip jau minejau, kelesi ir keliasi daugybe kartu nepriklausomai ar zindziau ar ne. Kokias 2sav pakaitom su vyru supom naktim prabudusi ir girdem vandeni, kol pripratinom valgyt tik paryciais mp, buvo sunku, issekau, bet dabar nebereikia maisto vos prabudus. O jis ir nebudavo kazkoks super alkanas, nes 30min pries miega sukapodavo tikrai dideli bliuda socios koses. Tai uz 3val nakti prabudes netikiu kad nori valgyt. Taigi kai liko 1 maitinimas pakeiciau su laiku ji i avizini piena. O man dar taip patogiau. Paduodu buteliuka, pakisu pagalve kad auksciau butu, galiu ir i wc nueit, ar vaikui pampi pakeist jei lb pilnas, ko nepavykdavo su mp
dabar visai nebemaitinu ir vaikas neiesko. Aisku as ir pries tai papo nenaudodavau kaip nusiraminimo budo, tai gal del to nepasigenda to nakti, svarbu pavalgyt duot kai tikrai alkanas
Pumpum parašė:
Is buteliuko duodu, diena po miegelio rytinio duodu, ir nakti viena karta
Aciu uz atsakyma😉 as, aisku pati kalta, bet nakti visai neturiu jegu keltis supt, tai pasirinkau lengviausia buda. Duodu papa ir uzmiega pavalgius, todel ir bijau to nutraukimo. Nebent dar vanduo sueis...
monica1 parašė:
Aciu uz atsakyma😉 as, aisku pati kalta, bet nakti visai neturiu jegu keltis supt, tai pasirinkau lengviausia buda. Duodu papa ir uzmiega pavalgius, todel ir bijau t…
Taip tai nera lengva, bet anksciau ar veliau ta reikes padaryt
monica1 parašė:
Aciu uz atsakyma😉 as, aisku pati kalta, bet nakti visai neturiu jegu keltis supt, tai pasirinkau lengviausia buda. Duodu papa ir uzmiega pavalgius, todel ir bijau t…
As darau lygiai taip pat- papas i burna ir toliau miegot, be to, mano vaikas negali pakest jokiu supimu, glostymai irgi nepadetu...
tuojtuoj parašė:
As darau lygiai taip pat- papas i burna ir toliau miegot, be to, mano vaikas negali pakest jokiu supimu, glostymai irgi nepadetu...
Pas mus irgi panasiai, kad tiktu supimai ir glostymai, tai turi buti gera nuotaika, o jei jau verkia, tai nieks nepadeda. Tik praeita nakti buvo idomiai. Prabudo jau kazkelinta karta, pradejo verkt, tai galvoju pirma nueisiu i tulika ir tada pamaitinsiu, tai vyrui sakiau paziuret, gai kai tik isejau is kambario ji nutilo ir kai grizau iskart vel pradejo verkt... Man mamos isejimai kitur miegot nujunkant atrode didziausia nesamone, bet dabar galvoju gal ir reiks pabandyt🙄
monica1 parašė:
Pas mus irgi panasiai, kad tiktu supimai ir glostymai, tai turi buti gera nuotaika, o jei jau verkia, tai nieks nepadeda. Tik praeita nakti buvo idomiai. Prabudo ja…
Jei vyras pasirasytu eksperimentui, pabandykit. Galiausiai jei ka juk nereikia rikdyt vaiko visa nakti, palaukit kokiu 15 min, jei nenurims, grisit
monica1 parašė:
Kodėl jaučiatės kalta, neturētumėt, kol esate apsisprendusi žindyti, tai pats paprasčiausias ir greičiausias būdas pamaitinti/nuraminti naktį nubudusį vaiką. Ir jam gerai, ir pati mažiau išsibudinate nei eiti ruošti mišinio ar supti kol užmigs. Aš dar maitinu ir kol kas nesuku galvos kaip reikės nujunkyti. Kai ateis tas laikas tada ir bus matyti, o kol kas žiūriu kas man ir mano vaikui geriausia ir padeda kokybiškiau ilsėtis
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai