Kamillah parašė:
Jau matau, kad kai kurios pradeda pirktis daiktus. O iki kada mazdaug jau planuojat buti viska susipirkusios? Kuriuo metu bus “aktyviausias” pirkimas?![]()
Aš dar laukiu Mamų mugės, nestukems primenybe, reiks lėkti pasižvalgyti.
Kamillah parašė:
Jau matau, kad kai kurios pradeda pirktis daiktus. O iki kada mazdaug jau planuojat buti viska susipirkusios? Kuriuo metu bus “aktyviausias” pirkimas?![]()
Aš dar laukiu Mamų mugės, nestukems primenybe, reiks lėkti pasižvalgyti.
Kamillah parašė:
As dar nieko neperku. Pradesiu pirkti kokiu 26-28 sav bet tikrai nelauksiu paskutiniu dienu. Nes mano pirmagimis gime neisnesiotas,nors merginos gime laiku.. bet noriu buti pasiruosusi viskam. Bet tfu tfu tikiuosi ir sikart laiku pasibels i pasauli ?dabar po biskiuka tik susidarineju sarasiukus ka pirkti. Kainas mazdaug pasiziuriu ?
aš kovo vidury einu 20sav sckano, tai sakiau po jau jau pradėsiu pirkti, jei tik lytį pasakys
o šiaip noriu kuo greičiau vežimą nusipirkti, kad nebereikėtų sukti galvos, lovytės ieškosiu kokios pačios pigiausios, nes sugalvojau, kad noriu kokios pastelinės spalvos, tai nusidažyt reikės dar
fresa1322 parašė:
aš kovo vidury einu 20sav sckano, tai sakiau po jau jau pradėsiu pirkti, jei tik lytį pasakyso šiaip noriu kuo greičiau vežimą nusipirkti, kad nebereikėtų sukti…
Vat ir man kilo mintis persidazyti lovyte .?
Kamillah parašė:
O mes jau viską susipirkę
ramiai laukiam pagausėjimo
cijjurgita parašė:
Vat ir man kilo mintis persidazyti lovyte .?
man tai labai nesinori tų medinių, na rudų, baltos jau iškart prangesnės, tai svarstau dabar pačia paprasčiausią pirkti ir dažyti pasteline ar kokia kita spalva, kad prie kambario tikų;D tik galvoju ar imt dėvėtą ar naują lovytę... nes norisi kuo pigiau, bet su tom dėvėtom sunku rasti geros būklės, jei jau būklė gera, tai kaina apie 30-40e, o už 40-48 žinau kur naujų yra;D tai spėju pirksim naują
simute777 parašė:
Ar visi naujagimiai nakti keliasi( o taip pat ir diena) valgyti kas 2 valandas? Ar buna, kad ismiega iki ryto?![]()
![]()
Nepykit bet idomiai jus cia uzklausete... visi vaikai skirtingi,gali keltis 2 kart gali keltis 10 kart per nakti,to niekas nezino... pagimdysite ir suzinosite kaip ten bus ☺
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai