Proksius parašė:
Mūsų jau visai gražiai vaikšto. Pirkome šiuos:
Sveiki, jus iš šios el.parduotuvės užsakinėjot batukus? Aš vis gundausi iš čia užsakyti, bet kažkaip negirdėjau jokių atsiliepimų apie ją 🤔
Proksius parašė:
Mūsų jau visai gražiai vaikšto. Pirkome šiuos:
Sveiki, jus iš šios el.parduotuvės užsakinėjot batukus? Aš vis gundausi iš čia užsakyti, bet kažkaip negirdėjau jokių atsiliepimų apie ją 🤔
Laime7 parašė:
Patikekit kaina cia “negrojA”... pirkciau ir uz 100 eur kad tik jis valgytu ir ismiegotu visa nakti!..
Tai tarkites su gydytoja...
Skaitet ant misinuko lentele?
Daugybe reikalingu medziagu jame...
Bet jei linkstat prie karves pieno, tai pirmyn ;)
Bet visgi pasitarciau su gydytoja
Laime7 parašė:
Noriu kazka pabandyti.. prisiskaiciau visokiu straipsniu, kad karves pienas blogai o misinukuose yra papildomu medziagu kuriu reikia vaikams ir pns.. todel nezinau …
Jei jus ne pries tai drasiai duokite karves pieno jei gers, geriau pirkt riebesni, ten maziau apdirbimo ir nera pridetiniu dalyku, nes nereikia isimt riebalu ir tada skoni atstatinet kitomis medziagomis. As atsargiai siais laikais apie ji sneku, nes pasitaiko kad akis isdrasko ir dar tada per akiduobes smegenis iskabina del to kad karves pieno duodu :D.
monas parašė:
Jei jus ne pries tai drasiai duokite karves pieno jei gers, geriau pirkt riebesni, ten maziau apdirbimo ir nera pridetiniu dalyku, nes nereikia isimt riebalu ir tad…
Oooiiii kaip Jus suprantu.. del to as dazniausiai TIK skaitau forumus, nes baisu kazka pasakyt kad akmenim neuzmetytu!😂 nes siais laikais mamytes visos nu taaaaaip pagal vadovelius sveikuoliskai ir doroviskai vaikucius augina🙂🙈
Laime7 parašė:
Oooiiii kaip Jus suprantu.. del to as dazniausiai TIK skaitau forumus, nes baisu kazka pasakyt kad akmenim neuzmetytu!😂 nes siais laikais mamytes visos nu taaaaaip …
Sveikuoliškai maitina, bet vaikai kaip serga, taip serga🙄 aš niekada nesivadovavau jokiais šiuolaikiniais patarimais, auginu vaikus taip, kaip mane mama augino. Ir vaikai kol kas sveiki kaip ridikai, nei karto nesirgę rimčiau (tfu tfu tfu).. 🙂
Agniesa parašė:
Viskas tvarkoj su parduotuve. Mes buvo kelis užsisakę, kas netiko grąžinimo.
MVL1 parašė:
Labas rytas. Kas turit patirties skrendant su vaikais, lauksiu patarimu, kaip uzemet vaikucius, ka butinai pasiimti i lektuva it t.t :))
Butinai atsigerti, pakilimo nusileidimo metu kad ausyciu neuzgultu, jei zindot krutis. Uzkanduku ka megstat, as tyreliu pora buvau isimetus, kukuruzu. Zaisliuku pora megiamu, del viso pikto turejau telefone filmuka parsisiuntus. Kadangi mano vaikas megsta zurnalus ir knygas vartyt lektuve zurnala radom, taip pat uzsiemimas buvo. Stengiuosi prie tako sedet, esant poreikiui panesioju po lektuva. O taip tai iki skrydzio stengiuosi budru islaikyt, pakilimo metu krutis ir miega bent dali keliones
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai