white tea parašė:
sveikutes,
Tai, kad jus nedaug priaugot dar palyginus. O ir siaip kiekvienai svoris auga skirtingai, tai del to maziausiai verta jaudintis. Matyt taip organizmas reaguoja i antra nestuma ir viskas..
white tea parašė:
sveikutes,
Tai, kad jus nedaug priaugot dar palyginus. O ir siaip kiekvienai svoris auga skirtingai, tai del to maziausiai verta jaudintis. Matyt taip organizmas reaguoja i antra nestuma ir viskas..
white tea parašė:
sveikutes,
Nu nepykit, bet nevalgant visko, ka isvardijot, svoris neaugtu labai stipriai.. Jei auga stipriai, tai gal skysciai labai kaupiasi..arba vistiek kazka valgot, kas ji augina
white tea parašė:
sveikutes,
Cia jus ta prasme pergyvenat, kad 2kg priaugot ar kaip, nesupratau..?
Sveikos. Noriu patarimų iš jau turinčių vaikučių. Ką reikėtų įsigyti iš anksto iš vaistinės. Planuoju daryti vieną apsipirkimą, nes turiu nuolaidą, bet nesinori prisipirkt ko galbūt nepanaudosim
Kol kas saraše įklotai į liemenėlę (patarkit kurių kokybė nenuvylė?), hig. rinkinys po gimdymo, vienkartiniai paklotukai, kremas speneliams (Maria nipple, Multi mam?), kremas nuo iššutimų (sudocream?). Visokius kompresiukus, pientraukius, antspenius ir pan. žiūrėsiu tik jei reikės po gimdymo, bet gal dar kažką praleidau?
Amberit parašė:
Sveikos. Noriu patarimų iš jau turinčių vaikučių. Ką reikėtų įsigyti iš anksto iš vaistinės. Planuoju daryti vieną apsipirkimą, nes turiu nuolaidą, bet nesinori pri…
Multimam kompresai labai pasiteisino, tikrai geri ir pradžioje labai padeda. Vaikiuko priežiūrai Sudocream man nepatiko (jo užteko kiek buvo mėginuke, didelį indelį sunku išnaudoti, man nepatiko, kad sunkiai susigeria), labiau Bepanten naudojom, bet yra ir kitų, reikia žiūrėti kas labiau tiks Jums / vaikui. Naujagimiui prausiklių jokių nenaudojom, tik paprastas vaikiškas muilas ir vanduo, vėliau išbandėm šampūną nuo luobelės, bet jo nevisada prireikia.
Amberit parašė:
Sveikos. Noriu patarimų iš jau turinčių vaikučių. Ką reikėtų įsigyti iš anksto iš vaistinės. Planuoju daryti vieną apsipirkimą, nes turiu nuolaidą, bet nesinori pri…
Aš sudocremą pirkau, bet maniškiai abu nešuto, tai mažo buteliuko nesunaudojau. Pataisų sporos geras daiktas, jei nedaug parausta. Multi-mam kompresiukus pirkau, šįkart irgi pirksiu. Bepanthen tepalas taip pat visad po ranka, ginė patarė net ir kirptą tarpvietę patepti. Galit prigriebti žvakučių nuo temperatūros 125 mg, kad jei kas, būtų vaistinėlėj
į liemenėlę lyg ir lansinoh labiausiai patiko, bet esu pirkus visokių, daugiausia sunaudojau turbūt NUK
dar gali prireikti kažko nuo diegliukų, bet čia jau matysit. Mano pirmagimį diegliai 4 mėn. kamavo, daug ką išbandėm, o antrajam nieko, praslydo
daugiau nebeatrenku, gal dar kas ką prisimins
Amberit parašė:
ikloteliai i liemenele man nepatiko "canpol" laba greit reikdavo kita keist(i diena bent kelis kart nes perbegdavo) labiausiai patiko "libero". Kompresiukus gavau dovanu "multi mam" tai kadangi daug man ju ne neprireike, bet jie geri buvo (kitu nebandziau) . nuo issutimu man tik "sudocream" labiausiai pasiteisino, turejom ir bepanten bet man jis per riebus, dar turejau kazkoki rusiska (gelbejimosi ratas lyg) tai irgi nepatiko sunkiai susigeria ir kvapas nekoks. Dar turejau meginuka kazkoki (nepamenu pavadimo is b raides zinau tik kad) melyna apvali dezute tai irgi gan neblogas. Pientrauki turejau tiger(lyg taip rasosi) elektrini tai panaudojau gal 3kart pacioj pradzioj kai labai spaude,tai man ne nereikalingas daiktas atrodo, antspeniu neturejau bet ir nereikejo net. dar turejau rusiska vazelina ilgoj tutelei irgi labai geras daiktas tiek nuo issutimu tiek ir sau. Nuo pilvuko putimo, ir vit D ir viskas daugiau is vaistines nieko ne nereikia
Gryžtant prie skausmo temos tai... paskauda ir man, bet labai idomiai sakyčiau, nes tikrai daug guliu daug ilsiuos (gyd. rekomendatsija) tačiau einant didesniu žingsniu, skubant,o kartais tesiog einant suspaudžia/sutraukia pilvo šona... suketeja skausminga vieta o skausmas spazminis ne visada taip buna bet tikrai būna ir ne karta va ir dabar išėjau su vyru i kiemeli lėtu žingsneliu ėjau, tačiau staiga taip surakino sutraukė... kalbėjau apie tai su gine patare gerti Magnio geriu kurį laika jau tačiau pagerėjimo nejaučiu😔 mano gine atostogose tai penktadieni keliauju pas šeimos gyd. (Ji šiuo metu prižiūri nėštuma) echo paskutinis darytas 18sav. Nors judesiukus jaučiu gerai tačiau neramu vis vien... šiuo metu svarstau apie privačia spetselisto kontsultatsija siuo klausimu😕
Cowgirl parašė:
Aš sudocremą pirkau, bet maniškiai abu nešuto, tai mažo buteliuko nesunaudojau. Pataisų sporos geras daiktas, jei nedaug parausta. Multi-mam kompresiukus pirkau, šį…
Ačiū visoms už patarimus. Bepantheno visad namie turim, tai gal kol neprireikė rimčiau kažko kito ir nežiūrėsiu nuo iššutimų. Daug kas giria avent įklotus į liemenėlę, gal esat bandžiusios?
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai