evelinamackevic parašė:
Sveiki, man 26saw nestumo ir siandien budama tualete nusitustinau ir ant toletinio popieriaus buvo siek tiek kraujo kas gali buti? Ar tai nieko baisaus?
Isange plyso greiciausiai.
evelinamackevic parašė:
Sveiki, man 26saw nestumo ir siandien budama tualete nusitustinau ir ant toletinio popieriaus buvo siek tiek kraujo kas gali buti? Ar tai nieko baisaus?
Liustra parašė:
O tai nieko baisaus?
evelinamackevic parašė:
O tai nieko baisaus?
Viduriai turbut uzkieteje, tai pasikoreguot mityba 🙃 galit pasitept cinko oksido tepaliuku (sudokremu), kad greiciau pagytu, nenaudokit sauso popieriaus (buna dregnas popierius arba tiesiog prauskit) ir nestenekit/nespauskit labai, kai tustinates 🙃 siaip tikrai nieko baisaus (isskyrus skausma) tik turekit minty, kad gali greitu metu islist jo didenybe hemorojus 🙃
Ginta19 parašė:
Sveikutes. Isejau i dekreta ir daktare nieko nepasake 🙄 nei nestumo dokumentų nr nieko. Seip netaip susitvarkiau sodra o kaip susitvarkyti soc? Kaip suzinoti dekret…
Tai reikia tik sodra susitvarkyt ir darbdaviui zodziu galit pranest, nors jis ir taip matys. Dekretas yra kaip biuletenis
Ieva.tu.ka parašė:
Tai reikia tik sodra susitvarkyt ir darbdaviui zodziu galit pranest, nors jis ir taip matys. Dekretas yra kaip biuletenis
O ką sodroj reikia susitvarkyt? Nes kai daktarė išrašo biuletenį, tai nieko papildomai daryt nereikia..
egluzel parašė:
O ką sodroj reikia susitvarkyt? Nes kai daktarė išrašo biuletenį, tai nieko papildomai daryt nereikia..
Kaip nereikia? Reikia!.. Jungiates prie sodros paskyros ir pildot prasyma, kitaip negausit pinigu uz ta laikotarpi, kai sirgot!.. Su dekretu lygiai taip pat - prosijungiat ir uzpildot prasyma!.. 😊
Liustra parašė:
Kaip nereikia? Reikia!.. Jungiates prie sodros paskyros ir pildot prasyma, kitaip negausit pinigu uz ta laikotarpi, kai sirgot!.. Su dekretu lygiai taip pat - prosi…
Aš niekad nepildziau nieko sirgdama ir pinigus gavau. Darbovietė matydavo mano biuleteni.
Naktis parašė:
Aš niekad nepildziau nieko sirgdama ir pinigus gavau. Darbovietė matydavo mano biuleteni.
A ziuriu keitesi 2016m, as kadangi iki tol buvau biuletenyje, tai dar pgl sena tvarka buvo - reikdavo kaskart susirgus pildyt. O dabar reikia uzpildyt, bet tik viena karta.
Bet del NGA vis tiek reik pildyt 😊😊😊
Liustra parašė:
A ziuriu keitesi 2016m, as kadangi iki tol buvau biuletenyje, tai dar pgl sena tvarka buvo - reikdavo kaskart susirgus pildyt. O dabar reikia uzpildyt, bet tik vien…
Va dėl neštumo tai nieko nežinau. Man sake tik paskambint į darbovietę kai prasidės dekretas, nes aš dabar atostogose. Kažkaip apie tą sodrą nieko nesakė,bet reiks pasidomėti, nes neaisku
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai