Oka3 parašė:
Na as nebent prie juros zadu naudot apsaugos delei, nors ir pavesy busim, tepsiu. O cia mieste nedaug lauke bunam.
Ir aš, ir mano jaunėlis!
Oka3 parašė:
Na as nebent prie juros zadu naudot apsaugos delei, nors ir pavesy busim, tepsiu. O cia mieste nedaug lauke bunam.
Ir aš, ir mano jaunėlis!
bestarlet parašė:
1. Kiek kartu jusu mazieji miega diena? Ar pereina prie 2k?
Miega 3 kartus. Miegotu du kartus,bet, kad keliasi 5val ryto
Del gertuves naudojam Tomee Tippy gertuve. Nebloga. Nupirkau dar viena su siaudeliu, bet kad nemoka traukti
vėtrungė7 parašė:
Ar dar kam buvo triju dienu karstine? Musu maziukui sianakt temperatura buvo uzkilus iki 39... gydytojas apziurejo, nepersales, plauciai viskas ok, padare kraujo ty…
Mums buvo pries pora savaiciu 🤔temp buvo pakilusi iki 38,8 laikesi tris dienas, ketvirtoje smarkiai isbere. Berimas po kazkur 3 d dingo🙂
vėtrungė7 parašė:
Ar dar kam buvo triju dienu karstine? Musu maziukui sianakt temperatura buvo uzkilus iki 39... gydytojas apziurejo, nepersales, plauciai viskas ok, padare kraujo ty…
Buvo
RutaŽ parašė:
Sveikos. Ką naudojat nuo uodų vaikučiam? 🙂
Rankas
Tiesiog saugau
RutaŽ parašė:
Ar vedat vaikučius į lauką po skiepo? Toks geras oras, vienos daktarės sako negalima tą dieną- kitos atvirkščiai sako. 🤷♀️
Man visada sako nevesti. Bet ne visada klausau
RutaŽ parašė:
Ar vedat vaikučius į lauką po skiepo? Toks geras oras, vienos daktarės sako negalima tą dieną- kitos atvirkščiai sako. 🤷♀️
mums sako pabukit ramiai, nemaudykit. bet nesako grynai kad i lauka neit
13 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai