Fortunaa parašė:
Vonelėje maudyniu metu atmirks, pas mus taip šašiukas ir atšoko![]()
Ačiū, tai žiuresiu po maudyniu tuomet, nes jis gan nemažas, kai nukrito virkštelė.
Fortunaa parašė:
Vonelėje maudyniu metu atmirks, pas mus taip šašiukas ir atšoko![]()
Ačiū, tai žiuresiu po maudyniu tuomet, nes jis gan nemažas, kai nukrito virkštelė.
MildaDac parašė:
Uff mes vakar tokį efektingą koncertą turėjom, kad šakės. Nelabai ir supratau, ar čia pilvo pūtimas, diegliai ar koks krūties streikas ar augimo šuolis 🤦♀️………
Žiūriu mūsų amžius panašus - mes jau keletą dienų turim tą patį 🤷🤦
Gal čia tikrai augimo šuolis. Nors ir pilvukas tikrai, nes po masaziuku ir pratimų, kaip pradeda bezdulis eiti, tai ir tėveliams lengviau 😄😄😄
.Lėlytė. parašė:
Mum tuos šašiukus sakė vakar pavalyt vandenuku ir po to ant vatos užpurkšt oktisept ir su juo pavalytjie nusivalo lengvai, tik paskui iš naujo pašlapliuoja...
…
Virkštele jau nukritusi, o vietoj jos susidarė šašiukas, o pašlapiavinu beveik nera. Tik apaćioje šalia šašiuko. Mums tik apie virinta vandenuka minėjo, bet oktisepto turiu, reikes ir mums taip padaryti.
Liova parašė:
Žiūriu mūsų amžius panašus - mes jau keletą dienų turim tą patį 🤷🤦
Na bet bent mums - dienà bezdaliukai išeina be isterijù ir dviejù valandù klykimo.. vakar vėl tas pats buvo - tris valandas muistymosi, dràskymosi ir rėkimo. Šiandien bandysiu migdyti linguojančiame krėsle ir poto paguldyti į lovolę, nes žindymas gulint ramiai šalia greičiau išprovokuoja koncertà, nei padeda užmigti..
Bailerina parašė:
Virkštele jau nukritusi, o vietoj jos susidarė šašiukas, o pašlapiavinu beveik nera. Tik apaćioje šalia šašiuko. Mums tik apie virinta vandenuka minėjo, bet oktise…
As ir octiseptu purskiau, iskart sasiukas ir nukrito. Man pirmajai nuo virinto vandens slapavo, netiko toks valymo budas. Tai sikart net nvaliau vandeniu.
MildaDac parašė:
Na bet bent mums - dienà bezdaliukai išeina be isterijù ir dviejù valandù klykimo.. vakar vėl tas pats buvo - tris valandas muistymosi, dràskymosi ir rėkimo. Šiandi…
Negali but diegliukai?
.Lėlytė. parašė:
Aš nėščia buvau per daug piktadb per daug jautri, vos kino teatre neapsiverkiau filmuką žiūrėdama
![]()
![]()
Man tas pats, pastoviai zliumbt noris 🥺 kaži ką galima panaudoti? B vitamino pagert nuo to jautrumo? 🤔
Skorpijo parašė:
Negali but diegliukai?![]()
Gali, greičiausiai tai ir yra
ir visiškai nėra skirtumo kà aš valgau - bandžiau smarkiai apriboti maistà rėkia.. vakar turėjau asmeninę šventę ir sakau - aj velniop, bent pavalgysiu skaniai ir aleliuja!! naktis buvo gan rami
Beje, atidariau pirties sezonà pagaliau! Labai mėgstu karštas pirtis, taip buvo sunku išlaukt neštumo metu, kol galėsiu eit ;) pienukas tik lb bėga šilumoj sėdint
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai