Waliuse parašė:
Išmokęs stovėti neišbūna vienas lovytėj. Lipa, griūna, tik spėk gaudyti 🙉
Nieko sau
Waliuse parašė:
Išmokęs stovėti neišbūna vienas lovytėj. Lipa, griūna, tik spėk gaudyti 🙉
Nieko sau
Akyla parašė:
Oj net kalta pasijutau, kad beveik vardu nevadinam😣
Mes visokiais mažybiniais, dar '' sesytė '' dažnai .. ☺️ Kur ten dar visokie kukul…
Aß irgi viskuo, išskyrus vardą 😅 o man taip meiliau ;)
Kesey parašė:
Ar jums buvo nuo skiepo taip paraudusi dūrio vieta? Vakar skiepijom nuo meningokoko, o siandien ziuriu labai raudona. Skaitau kad Gali siek tiek parausti, bet man j…
Mums po pirmo buvo paraude, seselė liepė pasižymėti kokio dydžio paraudimas ir stebėti ar nedidėja. Jei pradėtų didėt sakė skambinti ir atvažiuoti, bet tai buvo dar prieš karantiną. Kita savaite laukia antras, zesim kaip reaguos. 🙊
Waliuse parašė:
Galvoju, gal mes viską greičiau darėm, nes pas mus jis toks pusplikis namuose 🙃 o kai prirengiu, tai sunku jam net apsiversti. Čia tik taip mąstau 🤔
Na aš namuose irgi neprirengiu, kartais būnam visai su bodžiuku tik, nes prišyla namai nuo saulės, bet verstis jis nenori ir viskas, jei ką reikia pasiimti, tai persisuka, bet nesiverčia 🤷🏻♀️
Kesey parašė:
Ar jums buvo nuo skiepo taip paraudusi dūrio vieta? Vakar skiepijom nuo meningokoko, o siandien ziuriu labai raudona. Skaitau kad Gali siek tiek parausti, bet man j…
Nuo meningokoko skiepo gali taip būti or būna dažniausiai
awietine parašė:
Kaip dienos metu miega jūsų mažyliai? Kada ir po kiek laiko nusnaudžia? Kiek pastangų reikia įdėti, kad užmigtų?
Keliasi 07.00-07.30, tada 09.00-09.30 jau darosi irzli, pasiimu ant rankų ir 15-20 min užmiega ( seniau gultuky užmigdavo ), tada 12.00-12.30 tam tarpe ilgasis pietų miegas. Išmiega iki 16 val. Ar lyja, ar vėjas miega lauke terasoj, pastangų jokių nereikia, užmiega lb greit. Ir tada 20.00-20.30 naktinis miegas
astulia_p parašė:
Keliasi 07.00-07.30, tada 09.00-09.30 jau darosi irzli, pasiimu ant rankų ir 15-20 min užmiega ( seniau gultuky užmigdavo ), tada 12.00-12.30 tam tarpe ilgasis piet…
O nuo gimimo taip užmigdavo ilgąjam miegui? Ar kažkaip treniravote?
Keliasi 8-9, rytinis miegas 11-12, pietu miegas 14-16/17, vakarinis nusnaudimas 19-19.30, miegoti 22 val. Pagavom jo rezima kad kas 2 val reikia pamiegoti. Migdosi ant keliu ant zindymo pagalves be supimu ar papildomu pastangu, 5 min ir luzta. Taip buvo migdomas nuo gimimo. Paskui perkeliamas ant lovosawietine parašė:
Kaip dienos metu miega jūsų mažyliai? Kada ir po kiek laiko nusnaudžia? Kiek pastangų reikia įdėti, kad užmigtų?
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai