altyna parašė:
Sveikinu 🎉🌷 jau kai atsikelsite iš lovos stenkitės kuo daugiau judėti ir su kiekviena diena bus lengviau, sakau iš savo patirties 😉
Ačiū labai!❤️Stengsiuosi kiek galiu, kad tik greičiau praeitų 😊
altyna parašė:
Sveikinu 🎉🌷 jau kai atsikelsite iš lovos stenkitės kuo daugiau judėti ir su kiekviena diena bus lengviau, sakau iš savo patirties 😉
Ačiū labai!❤️Stengsiuosi kiek galiu, kad tik greičiau praeitų 😊
SimonaO parašė:
Dėl vitaminų - per kursus sakė, kad jei mityba visavertė, jų nereikia. Aš manau, kad dar save reikia stebėti, prieš puolant juos pirkti, jei jaučiatės gerai, kam to…
Ar mityba visavertė, niekaip nepatikrinsi. Aš pvz netikiu, kad mano visavertė, nors ir apskritai sveikai maitinuos, bet netikiu, kad suvalgau visų vitaminų ir mineralų tiek, kiek reikia. Tai nėra taip paprasta. O žindant pieno gamybai reikia dar daug daugiau visų tų medžiagų, kai mamos kaip tik daug mažiau laiko turi pavalgyt, pasigamint etc. Ir tikrai nedavalgo pakankamai visų tų reikalingų medžiagų. Tai gali labai silpnint mamos organizmą. Aš manau bent pirmą mėnesį po gimdymo labai praverstų pagert vitaminus. Na, mano daktaras mano kad visą žindymo laiką reiktų.
LijaL parašė:
Ar mityba visavertė, niekaip nepatikrinsi. Aš pvz netikiu, kad mano visavertė, nors ir apskritai sveikai maitinuos, bet netikiu, kad suvalgau visų vitaminų ir miner…
Visa neštuma naudoju elevit, tai ir mano gydytoja rekomendavo, kad kai pagimdysiu ir kol žindysiu taip pat juos vartoti toliau
altyna parašė:
Dėl vitaminų tai kai pirmo laukiausi sakė nereikia papildomos chemijos. Bet žiūriu kad visi medikai skirtingai. O dabar nesenai laidą žiūrėjau, kad pirma reikia išs…
Aisku butu logiska viska issitirt, bet jus simtus jei ne tukstancius euru tam paklotumet, nes tokius dalykus kaip cinkas, manganas ir t.t. kraujyje tirtis nera tipiska, dar reikia ir susirast kur tiria. Paprastus dalykus kaip vitaminas D aisku nesunku pasitikrint, bet jei realiai visus vitaminus ir mineralus kraujyje noretumet issitirt, tai nebutu taip paprasta. Perdozuoti vitaminu, mineralu nera taip lengva ir yra labai mazai sansu, kad visu ju gaunat pakankamai su maistu. Galbut kai kuriu taip, o kai kuriu labai per mazai. Bet tada pasipildysit tuos kuriu truksta, o kad tu kur uztenka bus biskuti daugiau, nieko nenutiks.
Cia as aisku turiu omeny nestukes, pagimdziusias, o ne siaip kad visi zmones vartot turi.
A-guste parašė:
Jau kokia 5ta naktis iš eilės miegant pradeda skaudėti pilvo apačią kaip per mm, ar tai normalu? Nes atsikeliu, pavaikštau ir praeina. Tik užmiegu ir vėl tas pats. …
Panasu i paruosiamuosius. Stebekite ar kartojasi. Bet kol iseina miegoti, tol ir miegokit. Kai prasides rimtesni, tada jau bus sunkiau.
A-guste parašė:
Jau kokia 5ta naktis iš eilės miegant pradeda skaudėti pilvo apačią kaip per mm, ar tai normalu? Nes atsikeliu, pavaikštau ir praeina. Tik užmiegu ir vėl tas pats. …
Man dar liko 10d ir anksciau nenoriu, reikaliuku visokiu yra. Bet vakar valanda atsigulus miegot tokie mini saremiukai buvo... kaip per mm pamaudzia ir pilvas kietas pasidaro. Galvoju ne gi kazkas vyks jau 😁 bet paskui nieko.. tai turbut ir db jausiu kaip versis kiekvienas cm 😁 stebuklu nebus kad nejucia 😁
LijaL parašė:
Aisku butu logiska viska issitirt, bet jus simtus jei ne tukstancius euru tam paklotumet, nes tokius dalykus kaip cinkas, manganas ir t.t. kraujyje tirtis nera tipi…
Jei jauciamas teigiamas poveikis tai saunu ☺ pvz man kiek anksciau esu gerus didziausias poveikis - labai padidejes apetitas ir papildomi kg 😑 tai stengiuosi geriau cijos seklu, datuliu, visokiu selenu ir kai yra uogu valgyt. Dar bananuose lb daug visko gero ir kruopose - bolivine balanda super visko
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai