EleTuo parašė:
As kai uzdedu ranka ant pilvo (ypac vakare pries miega) labai aiskiai jauciu greita pulsavima,ir via galvoju ar cia mano pulsas ar cia vaiko sirdele..?
anatomiskai tai yra neimanomas dalykas. deja!
EleTuo parašė:
As kai uzdedu ranka ant pilvo (ypac vakare pries miega) labai aiskiai jauciu greita pulsavima,ir via galvoju ar cia mano pulsas ar cia vaiko sirdele..?
anatomiskai tai yra neimanomas dalykas. deja!
Aigust parašė:
Snd paskaiciau programelej, kad ale nuo sio savaites sirdele galima jau isgirsti ir su statoskopu, tai vyras parsityse namo statoskopa is darbo. Bandem kazka pagaut…
Na nelabai ką pavyko išgirsti. Kažkas ten burbuliuoja
lygtais viena tašką buvau pagavus, lyg ir girdėjau tokį dažnesnį pulsą, bet labai jau silpnai. Kitą kart vėliau vėl kada pabandysiu pasiklausyti
Greta sheylla parašė:
Netikiu tais brangiais tepalais, čia kiek girdėjau jau juo tipo odos daug kas priklauso, su pirmu mane taip ir isvagojo kad dabar niekas nebebaisu, nebėra ką naujai…
As nieko niekada venaudojau ir-ne vienos strijos. O esu daugiavaike mama😏
EleTuo parašė:
Jusu 🙂 man tas pulsavimas matosi plika akimi, nereikia net rankos uzdeti. Gal pataisys mane labiau ismanancios, bet cia aorta pulsuoja taip. 🤔
Raseliukas parašė:
yra gi kreives su minimaliu ir maksimaliu prieaugiu pagal savaites, o daugumai ir gines pasake ne daugiau ... priaugt per visa nestuma, speju ne mamyciu groziu jos …
O, reikes paklausti man ginek apie svori, nes jis man neminejo nieko kol kas 🙂
Amir parašė:
Na nelabai ką pavyko išgirsti. Kažkas ten burbuliuojalygtais viena tašką buvau pagavus, lyg ir girdėjau tokį dažnesnį pulsą, bet labai jau silpnai. Kitą kar…
Na va, mums taip pat tik burbuliuoja.. Vyras sake kazka lyg vienoj vietoj uzciuope, bet taip pat neuztikrintai. Reikia matyt buti igudusiam, kad isgirstum kazka 🙂
Mamulė_Mamulė parašė:
+3kg jums atrodo daug esant 5 men nestumui??????????
Na šiek tiek pergyvenau, nes tie 3kg užsidėjo per paskutines 3sav, tai jei toliau tokiu tempu...juk liko dar 20sav
neinu dėl to iš proto tikrai, tiesiog stengiuos sveikiau pasimaitint, kas nėr blogai nei man, nei mažyliui. Tikiuos, nesuprasit manęs neteisingai
Pagal visas svorio augimo normas, per puse nestumo 5 men. Normalu priaugti iki 5.5 kg. Na bet jeigu kas ir daugiau sveria, tikrai nera problema. Mamos, visos kai pagimdysit puse iskart nukris. As per 2 men numeciau tiek, kad sveriau 4 kg maziau nei pries nestuma. Valgiau viska, maitinau krutimi, svoris pats istirpo. Nepergyvenkit! 😉 as tik ka del idomumo pasisveriau tai +5.5 kg. Galvojau, kad maziau, nes nesujauciu daug priaugus
Purpulas parašė:
dar prasau gal galite pasidalinti, kokius renkates priespiecius, pavakarius ir vakariene? Cia man sudetingiau, jau truksta vaizduotes, kad butu ir skanu, ir maistin…
Labutis🎈
Rytais valgau virtus/keptus kiausinius su daug darzoviu. Sumustinukas su lasisa ir pomidoru... Bet as anksti keliuosi, tai kartais sureli suraitau 😁
Pietukams kazkokios mesytes, zuvytes su svieziomis darzovemis arba troskintomis. Uzkandziui visada valgau kelis vaisius. Vakare grikiau kose, kalafioru kose, kefyro visada turiu saldytuve kai velai uzsimanau valgyti isgeriu stikline 😊
Savaitgaliais tai paleidziu kasas 😂😂😂
Ir as valgau viska ka noriu siaip kasdien, tik asmeniskai jau ilga laika (virs metu) atsisakiau cukraus saldumynu man gali nebuti. Batono nevalgau, juoda duona kramsnoju. Bulves irgi man nelabai, kai noriu pasidarau kugelio😂
Sveikutes, mamytes!!!🎈
Pabudau su kakava rankose ir mazylio spurdukais 😍
Svoris... oi dar kiek priaugsim jo!!!😄 ir saunuoles kad diskutuojame, kad dalinames rupesteliais ir dziaugsmais, tam si grupe ir skirta😊
Ir man visokiu pergyvenimu buna, pasidalinu nuojauta su Jumis ir aciu, kad patariate ir pan. 😍 ka be Jusu daryciau😘 tik mamos supras kitas mamas 🤩
As jau taup laukiu kol galesiu nusimesti striukes i sali, nes vos i viena teitelpu 😂 o ji silta, ziemine 😂
ediciux parašė:
As nieko niekada venaudojau ir-ne vienos strijos. O esu daugiavaike mama😏
Būtent! Genetiškai. Pirmu nėštumu būdama kosmosus išleidau priemonėms nuo strijų, nors ir sakė ginekologai, kad čia pinigų švaistymas, bet norėjosi odą gražią išsaugoti. Nepadeda, nebent placebas kaip ir kremai nuo raukšlių.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai