hailiee parašė:
O pirksit dar kombius ziemai ar striukes?
Gavom dovanų, tai tikrai nereikia
hailiee parašė:
Gavom dovanų, tai tikrai nereikia
hailiee parašė:
Jei nebus sniego tik striukę, o jei bus paimsiu ir kombi🤔
hailiee parašė:
Cia mano vienos vaiko biomechanicsai odiniai atrodo kaip 10 metu nesioti po 3 menesiu?![]()
Musu idealiai issilaike
hailiee parašė:
Cia mano vienos vaiko biomechanicsai odiniai atrodo kaip 10 metu nesioti po 3 menesiu?![]()
Basutes? Kaip naujos
bet mes ne kasdien nesiojom, nedaviau drozt po aiksteles zaidimu ir pan. Kai zinojau kad eisim prie smelio, zvyro ir pan tai dedavau crocs. Tai Biomecanicsai kaip nauji liko
hailiee parašė:
Visą vasarą atitarnavo ir tikrai nesudrožti, nors avėjo kasdien.
hailiee parašė:
Aha, basutes 😁 nu man nusitryne odos spalva vietom stipriai, tai tikrai nekaip atrodo![]()
Tai matyt ir nuo soalvos priklauso, tamsios visada labiau nusidevi pastebejau, musu baltos su mini paveiksliukais spalvotais, tai niekas nenubluko ir nenusitryne
hailiee parašė:
Musu irgi baisus. Pirkau truputi devetus is kaimynes, bet po visos vasaros nesiojimo atrodo 10 vaiku su jais uzauginta. Net priekyje guma nudrozta. 😄
nuga_noblese parašė:
Tai matyt ir nuo soalvos priklauso, tamsios visada labiau nusidevi pastebejau, musu baltos su mini paveiksliukais spalvotais, tai niekas nenubluko ir nenusitryne![]()
Pas mus tamsūs, bet tikrai gera jų būklė liko
čia dar neišplauti po sezono, tikiuosi bobų vasaros

11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai