Auriame parašė:
Geria ir net nežada atsisakyti, juolab dabar kai 1kg dar ir numetė,duosiu kol gers,nematau nieko blogo tame.
O dėl kokių priežasčių tiek nukrito? Tokiems mažiukams po daugiai tiek
Auriame parašė:
Geria ir net nežada atsisakyti, juolab dabar kai 1kg dar ir numetė,duosiu kol gers,nematau nieko blogo tame.
O dėl kokių priežasčių tiek nukrito? Tokiems mažiukams po daugiai tiek
jdante parašė:
O dar yra mp žindančių? :))) lengvo netarškančio vežimuko ir aš ieškau po bišk nes vasarą mėgstam kur ilgiau išvykti kad būt kur numigti:)) kolkas tfk dot žiūrinėju…
As! 😅Bandau atjunkyt,bet nesiseka 😅
MLiepsna parašė:
As! 😅Bandau atjunkyt,bet nesiseka 😅
Aš ir dar duodu kiek nori. Nu vis pradedu jau irgi lėtai kad mp tik po pusryčių. Po to po bišk ilginsiu kol liks tik miegučiui
neturiu valios nuimt. Kartais žind žind atein brolis 11metis kviestis dūkti tai nereik tada jau to papo
tai karts pagalvoju vadinas tiek tereik
o matau jūs dar laukiatės:)) aš kai sužinojau kad pastojau tuo metu vaikui buvo 2mir 1mėn pabijojau žindyti nėštumo metu tai atsimenu nutraukiau nors ir buvo likęs tik vakarinis. Kažkaip atrodo kas ją ilgiausiai žindysiu
jdante parašė:
Aš ir dar duodu kiek nori. Nu vis pradedu jau irgi lėtai kad mp tik po pusryčių. Po to po bišk ilginsiu kol liks tik miegučiuineturiu valios nuimt. Kartais žind …
Pas mus like pries miegus ir dar po pietu miego🤦nu siu niekaip neatmusu 🤦
jdante parašė:
O dar yra mp žindančių? :))))
Yra... Ir tiesą pasakius, pieno dar daugiau nei maisto... Sunkiai su maistu sekas..
Bet užtat kalba kaip didelė... Aš neturiu su kuo palygint, bet kiti stebisi, kad taip daug ir aiškiai.
Ir kokie visi skirtingi
maniškė mažai kalba turi kelis žodžius kurie turi daug reikšmių
pvz vuyy sako kai čiuožinėti nori nuo čiuožynių, kai suptis nori ir kai sysiu nori
tai pagal konteksta atskiriu
o kai nori kaku tai kai paršiukas kriuksi
ir panašiai antytė sako irgi tokiu garsu
o mes diena jau be pamperso. Naktį dar dedu. Diena su triusikėliais ir jie būtinai turo būt su katinu kitų nesivelka
jdante parašė:
Ir kokie visi skirtingimaniškė mažai kalba turi kelis žodžius kurie turi daug reikšmių
pvz vuyy sako kai čiuožinėti nori nuo čiuožynių, kai suptis nori ir kai …
šaunuolė kad jau be pampio! kaip išmokėt? atprastukes dėjot?
Nuo 8mėn daug daugkartines sauskelnes po to atprastukes ir triusikučiai. Tai ir dabar įsisioja dažnai kelis lašiukus tai vistiek sausu velku o anuos kartu išplaunam. Jai kaip pramoga
moka pati ir kelnes nusivilkti ir triusikus apsivelka sukiša abi kojas į vieną klešnę
su kaku buvo sunkiau. Pasako kad nori o į puodelį jai buvo baisu. Tai nurengdavau aš ją puodelį atnešdavo į kambarį ir trijų dienų užteko kad pajaustų kad viskas gerai kaku daryt ir į puodelį:)) būna pati nueina padaro ir atneša parodyt ką padarė kai pvz vakaroeniaujam
kad jai paplotume
pastangų reikia jei norisi kuo anksčiau. Ir ryte būna mažai įsisiojus bet kadangi žinios dar naktį (skysčių gauna) naktį tai ir pasisioja truputį. Kažkada naktį pati paprašė sisiot. Visko buvę ir visko bus dar
bet bent kol namie tai stengiuos triusikučiai
jdante parašė:
Nuo 8mėn daug daugkartines sauskelnes po to atprastukes ir triusikučiai. Tai ir dabar įsisioja dažnai kelis lašiukus tai vistiek sausu velku o anuos kartu išplaunam…
O as pasimetus 🤣🤣🤣nezinau ar noriu atpratint,su tokiu pilvu lakstyt paskui apsisisiojusi sunu 😅bet sakiau reikia grizt prie atprastukiu, jau po biskiuka pats siom dienom eme rodyt interesa puoduko,tai gal ateina supratis naturalus
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai