dendidy parašė:
O kodel negalima? Tai vitaminas e
E vitaminas tokoferolis. O alfatokoferilacetato sintetinis E. Jis žalingas ypač berniukams
dendidy parašė:
O kodel negalima? Tai vitaminas e
E vitaminas tokoferolis. O alfatokoferilacetato sintetinis E. Jis žalingas ypač berniukams
Gersavu parašė:
Jus vis apie zuvu taukus.. Tai jau pasakykit kokius jus vartojat ir kur pirkt?
cerebellum parašė:
Jus vis apie zuvu taukus.. Tai jau pasakykit kokius jus vartojat ir kur pirkt?![]()
Aš perku tiesiogiai iš švedų kompanijos. Balance oil vadinasi. Jie su polifenoliais, drąsiai vartojam visa šeima.
Gersavu parašė:
Aš perku tiesiogiai iš švedų kompanijos. Balance oil vadinasi. Jie su polifenoliais, drąsiai vartojam visa šeima.
Tada reikes vyro uzsiprasyti siu vitaminu.
Gersavu parašė:
O kokia kompanija? Nerandu as ju 🤔
Domiliuk parašė:
Lygiai va tokia musu![]()
Mes lygiai tokią pačią turime nuo sesės 🤗
dendidy parašė:
Mes buvom pas daktare, ar ir jusu vaikai taip bijo daktaru? Manoji siaubas kazkoks, vos isejo pasverti, rekia rodo kad einam lauk, gali daryt ka nori, niekas neidom…
Dukrytė bijojo. Turėjome gydytoją. Jau amžiną atilsį jam... Pakeitėm gydytoją - su džiaugsmu eina😁 mažasis visai nereaguoja į gydytojus. Bebaimis 🤭 skiepo ar kraujo ėmimo nelabai bijo. Tik po skiepo truputį paverkia.
Sveikos, mamos. Vaikutis šiandien pradėjo kosėfi, bet labai nedaug. Iš pradžių nesupratau, galvojau nuo seilyčių, nes dantukai dygsta, bet dabar atsigulus pastebėjau, kad sunkiau kvėpuoja (atrodo lyg kvėpuojant karkaliukai būtų). Temperatūros, slogos nėra. Gal esate davę sirupą ar kažką mažinti šiems simptomams?
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai