Juoda orchidėja parašė:
Pas mane neapsiverte, bet kai ispiria i pusle ar kur gerai pataiko tai tikrai suskausta. Kankina pries pabaiga😂
O kada tas kamštis šalinas?😊
Juoda orchidėja parašė:
Pas mane neapsiverte, bet kai ispiria i pusle ar kur gerai pataiko tai tikrai suskausta. Kankina pries pabaiga😂
Laukine parašė:
Kriste kentėt be eiles nelįsk 😀 Aistės eile vėliau kas te? Tu lyg
Aš siaip labai noriu 34-36 tam tarpe ir vsio tikrai ne 37 ar dar vėliau
😁😁😁
sestokaiteaiste parašė:
Mes su Kriste varysim vienu kartu musėt😅😘
Visko gali būt😁😁 jei iki 38 sav nešiosi tai šansas didėja😁😁❤😘
sestokaiteaiste parašė:
Tai cia jau kiekvienai skirtingai, gali buti pries gimdyma, o gali pora savaiciu pries. Man tai nera tokiu pozymiu, kad jis pradetu salintis. O tau?
Bebe parašė:
Jungiuosi ir as prie jususiuo metu tu eina 21 sav. Gal galetumete pakomentuoti, ar jums tokiu laiku budavo dienu kai vaikuciai visai nejudedavo? As siandien vis…
Man dabar 22sav tikrai buna dienu kada duksta ir tikrai buna dienu kada labai ramu. Nesijaudinkit ne jum vienai taip.
Juoda orchidėja parašė:
Tai cia jau kiekvienai skirtingai, gali buti pries gimdyma, o gali pora savaiciu pries. Man tai nera tokiu pozymiu, kad jis pradetu salintis. O tau?
Aš negaliu pasakyt nes tu išskirų būna visada viena kart daugiau kita kart mažiau , o kaip jis turi atrodyt pagal spalva nežinau , išskyros tai baltos tokios
Kristė27 parašė:
Visko gali būt😁😁 jei iki 38 sav nešiosi tai šansas didėja😁😁❤😘
Kas ten žino kada jie užsimanys😊😘gi jie nepasakys 😊
sestokaiteaiste parašė:
Man dalis kamščio pasišalino kelios savaitės iki gimdymo, likusi dalis diena prieš gimdymo pasišalino
Saulyte10 parašė:
Man dalis kamščio pasišalino kelios savaitės iki gimdymo, likusi dalis diena prieš gimdymo pasišalino![]()
O kaip atrodo tas kamštis?būna kraujo gal šiek tiek?
Saulyte10 parašė:
Man dalis kamščio pasišalino kelios savaitės iki gimdymo, likusi dalis diena prieš gimdymo pasišalino![]()
Kaip pilvukai merginų ar susitvarkė ? Kaip pati laikais?
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai