Wisata parašė:
Sveikos! Siandien buvau pas gyd. Pagal menesines 7 sav. padare echo atitinka 5 sav.![]()
galva sprogsta nuo minciu, nes pries metus turejau nesivystanti
![]()
Gal tiesiog vėlėsnė ovuliacija? Ar sekėt kada įvyko ovuliacija?
Wisata parašė:
Sveikos! Siandien buvau pas gyd. Pagal menesines 7 sav. padare echo atitinka 5 sav.![]()
galva sprogsta nuo minciu, nes pries metus turejau nesivystanti
![]()
Saulės pūkas parašė:
Nea
tiesiog sakem bus kaip bus, nieko labai neplanavom
na ziuresim, po poros savaiciu echo daryt reiks, tikiuosi viskas gerai bus...
Ringaile1 parašė:
As su klausimu. Kai jums spazmuoja gimda be skausmo, koki kieki magnio I diena daktare israso? As pamirsau per 10 metu, nes man tada buvo prisakyta ji gerti. Ir dab…
Man sakė gerti magni b6 po 2tab. x 2 kartus dienoje.
Sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu ☺️ pries kelias dienas suzinojom kad laukiames trecio pipiriuko 🥰🥰🥰 kolkas dar pas gyditojus nebuvau bet ir neskubesiu nes jauciuosi puikiai ☺️ ar turim dar mamyciu kurios jau tures trecia? Kai jauciates? Kaip reakcijos suzinojus apie ateinancius stebuklelius? ☺️
Slapuke1234 parašė:
Sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu ☺️ pries kelias dienas suzinojom kad laukiames trecio pipiriuko 🥰🥰🥰 kolkas dar pas gyditojus nebuvau bet ir neskubesiu nes jauc…
Mes laukiam trecio. Neplanavom. Buvo sokas suzinojus, bet dabar laukiam labai labai. 🥰
Slapuke1234 parašė:
Sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu ☺️ pries kelias dienas suzinojom kad laukiames trecio pipiriuko 🥰🥰🥰 kolkas dar pas gyditojus nebuvau bet ir neskubesiu nes jauc…
Mes taip pat laukiam trečio 😊 labai lauktas, nes 3 metus planavom.
Labas rytas, jungiuosi ir aš prie jūsų. Mano mėnesinės visada buvo nereguliarios, nuo 30iki40dienų. tai dabar net nepamenu tiksliai kada sirgau menesinemis praeitą mėnesį, bet po truputį atgaivinau ir jos maždaug gaunasi apie liepos 10 dieną. Lbaai skauda krūtinę ir šoną tempia dėl to ir pasidariau testą, ryškios dvi juostelės :)) ir pasirodo užtenka vieno karto nesisaugojant ir užkimba
dar niekam nesakiau, galvoju, kaip čia vyrui pasakyti ,nes jis labai norėjo,pastoviai vis apie tai šnekėjo, o aš kažkaip vis dar palaukti prašiau. Na bet laiminga esu neišpasakytai. Pirmas neštumas buvo labai sunkus nes nuo 7iki17sav vėmiau į dieną po dešimt kartų, labai bijau, kad ir vėl taip nebūtų
nes tiesiogine to žodžio prasme maniau, kad mirsiu
Bet sako neštumai skirtingi būna, tai labai to tikiuosi
P.s. Pasiprašiau į balandinukų grupę,laukiu prijungimo. Ačiū.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai