Silvija.D. parašė:
Ar jūsiškiai dar atpylinėja?
Nebeatpineja nei vienas
Silvija.D. parašė:
Nebeatpineja nei vienas
Silvija.D. parašė:
Taip. Jau matyt taip ir bus, kol pradės sėdėt
žaidimas parašė:
pasiūlau tai kelias min pazinda ir viskas, turbut jaučia kad pienelio mažoka ir nezinda, snd bandysiu pirkti pientraukį ir užkurti gamyba. kazkaip nesusitaikau su m…
Mano pasiulymas,jei tikrai norite toliau zindyti. Atsisakykit visu soskiu ir buteliuku ir pm. Kabtrybes daug ir paims kruti.
O dabar neima nes is buteliuko daug lengviau bega,nei is kruties. Kruti reikia zysti,o tai didelis darbas.
Silvija.D. parašė:
Taip
Havva parašė:
Mano pasiulymas,jei tikrai norite toliau zindyti. Atsisakykit visu soskiu ir buteliuku ir pm. Kabtrybes daug ir paims kruti.
taip... pradžioje zindymo padariau klaida pritrukusi ziniu ir daviau mišinuko, tada maitinau mišriai , o dabar išvis nieko
labai gaila... na siai dienai manau visiškai atsisakyti iskarto mišinio būtų daug asaru... gaila vaiko butų, nes greitai susierzina .. galvojau apie medelos sistema, bet ziuresiu ar išvis pavyks užkurti fabrikėlį iš naujo.. kolkas išvien su pientraukiu vaikštau, labai tikiuosi pavyks pratęsti zindyma, gal net atsisakyti buteliuko..
Silvija.D. parašė:
Taip
Silvija.D. parašė:
Labai retai
žaidimas parašė:
taip... pradžioje zindymo padariau klaida pritrukusi ziniu ir daviau mišinuko, tada maitinau mišriai , o dabar išvis niekolabai gaila... na siai dienai manau vi…
Pasiskaitykit apie relaktacija
vasari.hm parašė:
Sveikos mamytes, taigi darė siandien pilvo ir inkstų ekoskopija, sakė kad, geldelė išsiplėtus, gal būt esat kas nors susidūrę? Labai nerimauju, sakė pas nefrologa p…
O tai jus paguldė į ligoninę ir lašina antibiotikus jau? Kaip sveikata vaikučio? Mano sūnui irgi geldele išsipletusi, nefrologas apžiūrėjo jau kartą, kitas vizitas po 3 mėn.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai