2021.07.28 22:02 (prieš 4 m.)
Sveikos👋😊 Jungiuosi prie jusu😊 Pati esu balandinuke (14d) ir leliukas turetu gimti (pagal programele) 13d😁 Bet tikiuosi tempsim iki 14😅🤞 Zinau tikslia ov diena, tad man eina jau 4oji sav. Sian pasidariau hcg-3296, 5dieni kartosiu. Darausi dėl savo šventos ramybes, nes pas gine užsiregistravau 23d rugpjucio, kai jau bus 7-8sav ir gales girdeti sirdeles plakima😊 Pamenu su pirnu nestumu nuejau 5sav,tai nieko nemate, tik tiek kad gimda ruosiasi vaikeliui, bet puslytes dar nesimate, tad si kart neleksiu kaip akis isdegusi, juolab, kad jauciuosi puikiai😊 Sian pajauciau pirmuosius simptomus, ryte besedint prie pusryciu stalo eme lb suktis galva, teko prigulti. Ai, dar nuolat nera jegu ir norisi miego, tad su mazaja kartu nusnaudziu pietu miegelio😅 Labai tikiuosi, kad sis nestumas bus toks pat lengvas, kaip pirmasis, nes nespesiu paskui mazaja lakstyti, jei blogai jausiuos🤦♀️🤞
Kas nustebino, kad DAR vienas avinukas i musu seima ir gimine ateina😁 Planavome 4men,na bet maziukas pasirinko buti uzsispyrusiu kaip jo tevai (mes su vyru abu 🐏🐏) ir seneliai, mano tevai taip pat 🐏🐏 abu😁, musu krikstasunis 🐏, zodziu, avinu banda🤣
Labai visoms, o taip pat ir sau, linkiu sekmingai pranesioti si rizikingiausia etapa ir dziaugtis kiekviena nestumo akimirka, nes viskas lb greitai praeina🙈