Rigi parašė:
Oi labai jau ryškus! Jau tikrai ne viena ;) sveikinu!
Aciu. Ir smagu ir dziaugiuos ir sunku patiket. Laukem 2m uztat ir nesitiki
Rigi parašė:
Oi labai jau ryškus! Jau tikrai ne viena ;) sveikinu!
Aciu. Ir smagu ir dziaugiuos ir sunku patiket. Laukem 2m uztat ir nesitiki
pavasarisbun parašė:
Praneškite, ar verta pirkti
Na ką, bandėme ieškoti, pirmą vakarą nieko nesigavo, girdėjau tik savo pulsą. Šiandien ieškojom vėl, tai aptikom veiksmo, girdisi silpnas ūžesys ir stipresni judesiai. Mano gimda palinkusi į nugarą, tai todėl labai iš tolo garsas. Bet nusprendėm kad ten mažiukas, nes visur kitur arba tyla arba mano pulsas
tik reikėjo po nugara pasidėti pagalvę, kad pilvas kiek išlinktų.
Mes pirkiniu džiaugiamės
Dionėja parašė:
Na ką, bandėme ieškoti, pirmą vakarą nieko nesigavo, girdėjau tik savo pulsą. Šiandien ieškojom vėl, tai aptikom veiksmo, girdisi silpnas ūžesys ir stipresni judesi…
As girdejau kad dopleriui reikia labai gero to gelio kur tepasi ant pilvo, jis sugeria triuksma 🤔 jei prastas gelis, tai galite nieko ir negirdeti.
Tiesiog Ilona parašė:
Sveikutės reikia patarimo. Man aštuonios savaitės ,ir pradėjo teplioti smarkiai krauju ir maudžia pilva ir nugara 😥 nors prieš tris savaites gyditojas minėjo kad m…
Zinoma vykite!
Tiesiog Ilona parašė:
Sveikutės reikia patarimo. Man aštuonios savaitės ,ir pradėjo teplioti smarkiai krauju ir maudžia pilva ir nugara 😥 nors prieš tris savaites gyditojas minėjo kad m…
O dėl kokių priežasčių gresia persileidimas?
Niekada negalvojau kad tokia didelė dalis moterų kraujuoja/tepa nėštumo metu
Tiesiog Ilona parašė:
Bandyti visada verta, bet pirmame trimestre jei jau lemta persileisti tai labai ir negelbėja daktarai. Pasidalinkite kaip sekėsi..
Atsargoj visada verta turėti progesterono. Net be kraujo tyrimo, jei pajaučiat kad palengvėjo krūtinė, pradeda teplioti ar per stipriai mausti- tai ženklas kad laikas pradėti gerti progesteroną arba didinti dozę. Man ginė išrašė antro susitikimo metu, kad namuose visad turėčiau atsargoj.
Dionėja parašė:
Atsargoj visada verta turėti progesterono. Net be kraujo tyrimo, jei pajaučiat kad palengvėjo krūtinė, pradeda teplioti ar per stipriai mausti- tai ženklas kad laik…
Jis receptinis? As blyn labai kosciu ir snd bekosejant pajauciau koki tai pliupsni..tai ten tokios rusvos isskyros. Siku db i kelnes..nes norgej esu,o cia taip lengvai nk negausi..su pirma buvo pasirode kraujo 13 sav.tai priimamajam tik slapimo tyrima padare ir issiunte namo..😖pas gine tik kita diena iskviete..gerai,kad viskas gerai..
Labas merginos. Liūdnai palieku šią grupę.... ketvirtadienį važiavau į priimamąjį, nes vis neramu pradėjo būti dėl savijautos ir leliuko. Netekau 😭 jau kuris laikas nustojęs augti... tik šiandien išdrįsau čia parašyti.
Stiprybės visoms nėštukėms, kad jums būtų sklandūs nėštumai bei gimdymai. Labai linkiu sveikų vaikučių.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai