2024.04.17 09:01 (prieš 1 m.)
Norėjau pasitarti, gal turit minčių... Mes turim auklę ir kol kas neinam į darželį, auklę turim nuo 2023 m lepkričio. Pradžioj ji budavo tik rytais pusę dienos iki miego, tada pradėjom pratikti po truputį ir kad migdytų, tai budavo porą dienų su migdymu per savaitę, dabar, kai dirbu (jau 2 mėnesius) būna visą dieną.
Su ja viskas gerai, mažyliui tinka, patinka bet...nei iš šio nei iš to paskutinias maždaug 2 savaites jis manęs rytais nenori paleist į darbą. Jau buvom viską susitvarkę, aš dar ir iki darbų pratinau jį, kad išeinu rytais ir sakau, kad einu į darbuką, duodu bučkį ir išeinu. Ir viskas buvo gerai, jis man pats pamodavo atia ir užsiiminėdavo su aukle ten kažkuo.
Dabar gi va porą savaičių kaip jis verkia, mama mama, nepaleidžia, raudoja prie durų... nors išejus viskas būna ok.
Gal turite minčių, kas galėjo įtakoti tokį elgesį? nes nu niekas nepasikeitė... aš taip išeidinėjau jau gerus kelis mėnesius, auklė ta pati, į tikrą darbą pradėjau eiti prieš 1,5 mėn (iki to verkimo) ir viskas buvo ok. Jokių pasikeitimų neprisimenu tokių, globalių...
Ar jis tiesiog dabar pasidarė didesnis mamyčiukas? nes anksčiau dar tete kažkiek buvo, o dabar - MAMAAAAAAA