dukryte1 parašė:
Sveikutes,Jungiuosi ir as prie jusu mamyciu ;)siandien gine pasake 11 savaiciu mums jau ,ir gimdymas kovo 26 bet kazkaip nesitiki,o cia ismete kad jau 12 savaite :D…
Čia rodo einamąja savaitę
man niekas nesiskiria
dukryte1 parašė:
Sveikutes,Jungiuosi ir as prie jusu mamyciu ;)siandien gine pasake 11 savaiciu mums jau ,ir gimdymas kovo 26 bet kazkaip nesitiki,o cia ismete kad jau 12 savaite :D…
Čia rodo einamąja savaitę
man niekas nesiskiria
domi parašė:
Parasykite kaip vizitas pas Domarka ,🙂 idomu ar issamiai viska papasakoja ar visiskai nieko.
Aš esu buvus pas Domarką su pirmuoju sūnumi, du kartus darė echo, tai jis pagrinde kalbasi tik su sesute, kuri viską užrašinėja. Nebent kas nors pasikeitė per 6 metus😊
Miglė15 parašė:
Aš esu buvus pas Domarką su pirmuoju sūnumi, du kartus darė echo, tai jis pagrinde kalbasi tik su sesute, kuri viską užrašinėja. Nebent kas nors pasikeitė per 6 met…
Nea nepasikeitė
Esmadija parašė:
Nea nepasikeitė![]()
Atsimenu net vaiko lytį kažkokiu įdomiu terminu pasakė, o aš jo klausiu berniukas, tada šiek tiek pasimetė ir sako iš kur žinai😁
Miglė15 parašė:
Atsimenu net vaiko lytį kažkokiu įdomiu terminu pasakė, o aš jo klausiu berniukas, tada šiek tiek pasimetė ir sako iš kur žinai😁
viskas labai greitai.O jums dave nors karta nuotrauka?..Man pasake nedariau
Esmadija parašė:
viskas labai greitai.O jums dave nors karta nuotrauka?..Man pasake nedariau
Nedavė ir vyrui kartu neleido būti...
Miglė15 parašė:
Aš buvau rugpjūčio 31 d. kartu dukryte veziausi... lauke prie kabineto ji. Išėjo Domarkas pasikviesti užėjau sako kiek mergaitei metų gal nori pažiūrėti kartu, aš atsakiau, kad dar nežino ir planuojam pasakyti po šio echo, tai jis man padarė tris nuotraukytes, kad galėčiau parodyti dukrytei 🥰
Miglė15 parašė:
Citrine parašė:
Aš buvau rugpjūčio 31 d. kartu dukryte veziausi... lauke prie kabineto ji. Išėjo Domarkas pasikviesti užėjau sako kiek mergaitei metų gal nori pažiūrėti kartu, aš a…
Keista jums pasisekė
Esmadija parašė:
Keista jums pasisekė![]()
Del jusu mergytes taip pasisekė
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai