Timdi parašė:
Sveikos, jungiuosi į jūsų grupęsveikinu visas sulaukusias gandrų! Na o man kol kas jokių simptomų nėra, apart neatsileidusios krūtinės. Pirmadienį keliauju pas…
Sveikinu!
Timdi parašė:
Sveikos, jungiuosi į jūsų grupęsveikinu visas sulaukusias gandrų! Na o man kol kas jokių simptomų nėra, apart neatsileidusios krūtinės. Pirmadienį keliauju pas…
Sveikinu!
VIsas sveikinu su smagiomis naujienomis
Mano naujiena labiau panaši į šoką perlipus 42... Atrodo labiau nelaiku neįmanoma, kai viskas ir taip milžiniškam sprendimų ir paieškų etape...Visiškas netyčiukų netyčiukas ever. Krūtys jau 2 sav sutinę, pykina kelias dienas...Prieš tai buvę du nėštumai pykindavo iki 7 mėn... Kai pagalvoju...Po 3 sav laukia tolima kelionė į kitą pasaulio kraštą. Ufff...
Linkiu visoms lengvo nešiojimo ir kuo jaukesnių nuotykių
Impera parašė:
VIsas sveikinu su smagiomis naujienomis![]()
Sveikinu su gera naujiena.štai ir mes planavom ir taip laukėm, tokia laiminga buvau kai pamačiau dvi juostutes-nors man jau virš 40..tačiau 6 sav. Pradėjau kraujuoti...ir nebėra mano džiaugsmo..dabar vėl planuojam ir bijau kad vėl nepasikartotų tas pats..
Torij parašė:
Sveikos merginos,jungiamės pas jus🥰🥰 4dienos mm vėluoja,testai kolkas neigiami,krutinė toookia kad net skauda visur kaip tempia į apačią🙉🙉 jausmas visai ne kaip pri…
Sveika. Keista, kad vėluojant mėnesinėms testas neigiamas. Gal kraujo tyrimą padarykit, arba bent jau jautresnį testą.
Motin parašė:
Sveika. Keista, kad vėluojant mėnesinėms testas neigiamas. Gal kraujo tyrimą padarykit, arba bent jau jautresnį testą.
Tikrai taip ryt dar psdarysiu testą,jei nieko tada prisiduosiu kraują😇😇
sandrad parašė:
Sveikinu su gera naujiena.štai ir mes planavom ir taip laukėm, tokia laiminga buvau kai pamačiau dvi juostutes-nors man jau virš 40..tačiau 6 sav. Pradėjau kraujuot…
Man prieš 2 metus buvo 3 nėštumas, su visais ryškiais simptomais.. be jokio kraujo lašelio, bet prieš NIPT staiga gyd nustatė nesivystymą ir 10sav atliko operaciją, kurià prisimenu kaip didž košmarą.. dabar vėl netyčiukas.. vėl visi simptomai.. bet jaučiu nepabėgs.. nors irgi kai 40+ baimių ne mažiau..
Laikomės!!!
Sveikos, ar kam buve su šiuo ar praeitu nėštumu, jog susirgote staigiai? Pakilo aukšta temperatura, 38-39? Visokiu blogybių internete prisiskaiciau.. snd varau pas daktare.. kiek internete raso, tai tokia temperatura iki 12sav pati pavojingiausia😢😢😢😢😢 man vakar antros dienos pusej pakilo, geriau arbatų, tada jau išgėriau paracetamolio . Naktis buvo tragedija, vyras kėlėsi vis matavo man temperatura, ji nekrito. Bet į ryta apie 6:30h nusimusiau iki nėštukei normalios 37,3