Aureelija parašė:
Labas rytas🤗 Kokius pirmuosius čiužinukus perkate savo mažyliams? Pirmąjį savo vaikutį gimdžiau prieš 9 metus, tada pirkom su grikių užpildu🤔 Ką renkatės dabar?😊…
Renkuosi tarp Lono Loniuko ir Sapnelio ;)
Aureelija parašė:
Labas rytas🤗 Kokius pirmuosius čiužinukus perkate savo mažyliams? Pirmąjį savo vaikutį gimdžiau prieš 9 metus, tada pirkom su grikių užpildu🤔 Ką renkatės dabar?😊…
Renkuosi tarp Lono Loniuko ir Sapnelio ;)
Aureelija parašė:
Pirkom Sapnelis iš Lono
Aureelija parašė:
Mes išsirinkom Sapnas iš Lonas
Peledux parašė:
oho, vienbalsiai už čiužinuką 😁 gal pasidalinsit kas lėmė jūsų tokį apsisprendimą? tikrai nėra iš pigesnių, bet bent pagal aprašymą nieko ypatingo nematau, kuo skir…
Aš taip pat pasiklioviau kitų mamų rekomendacija
tik iš lonas rinkausi tarp sapnas ir sapnelis, bet kiek skaičiausi ir domėjausi sapnelis labiau marketingo sprendimas ir niekuo nesiskyrė, aš dar nenusipirkus, pirksiu sausio mėnesį, kai statysim lovyte, bet kažkaip apie kitus net nebesvarstau
Peledux parašė:
oho, vienbalsiai už čiužinuką 😁 gal pasidalinsit kas lėmė jūsų tokį apsisprendimą? tikrai nėra iš pigesnių, bet bent pagal aprašymą nieko ypatingo nematau, kuo skir…
Patys turime Lonas čiužinius visai šeimai. Tėvai irgi
tai kažkaip ir pačiam mažiausiam šeimos nariui šios firmos žiūrėjau
kitų net nežiūrėjau.
Nuvykus į parduotuvę, pačiupinėjau, tai vietoje ir nusprendžiau kurį imt
Gracia parašė:
Aš taip pat pasiklioviau kitų mamų rekomendacijatik iš lonas rinkausi tarp sapnas ir sapnelis, bet kiek skaičiausi ir domėjausi sapnelis labiau marketingo spren…
Same here. Bet aš nusivyliau Sapneliu.
1. Lonas atsiuntė čiužinį vos vieno sluoksnio pakuotėje. Visas pas kurjerius apsidaužęs, nemalonu net prisiliesti. O juk pirkinys naujagimiui! Tiesa, vidus, atrodo sveikas išsilaikė, jei tik kur neprakiuro jų maišas.
2. Ta oro cirkuliacinė pusė yra visiškas absurdas. Nepadengta jokiu sluoksniu (internetu užsakiau, galvojau, kad čia čiužinio pjūvius rodo, kaip yra įprasta parduodant čiužinius) ir yra nevienoda aukščiu su likusia čiužinio dalimi. Nelygiai kūdikis gulės, nesąmonė. Teks guldyti ant įprastos, kad nebūtų galva žemiau...
Tai labai nerekomenduoju Sapnelio.
Eos_ parašė:
Same here. Bet aš nusivyliau Sapneliu.
Na aš irgi pirkau internetu ir man atvežė vieno sluoksnio, bet labai tvarkingą ir švarų, tai čia jau galima kurjeriu tik skųstis.
O dėl aukščio, tai visiški milimetriniai skirtumai ir nematau tikrai tame problemos, juk nebus ta galvytė iškelta taip, kad kažkas būtų negerai
tai tikrai nesigailiu ir nepastebėjau problemų. Manau dar galite grąžinti jei 2 sav nepraėjo.
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai