ruksti parašė:
Ir mėnesį jai sunkiai hcg krenta ir buvo dideli skaiciai
Gal galite pasidalinti kaip daromas linų sėmenų ir druskos kompresas?
ruksti parašė:
Ir mėnesį jai sunkiai hcg krenta ir buvo dideli skaiciai
Gal galite pasidalinti kaip daromas linų sėmenų ir druskos kompresas?
Sveikos merginos,vis stebiu jus, įdomu paskaityti kaip jūs laikotės.. džiaugiuosi už jus,o kurios praradot savo žirniukus,tai stiprybės.🌹Turiu tokį klausimą,gal kuri žinos.. kadangi mes planuojame,tai galvoju ar galima gerti cologena?🤔bent rašo,kad planuojant,laukiantis ir maitinančioms tinka,bet kažkaip suabejojau 🤭
birželio5 parašė:
Gal galite pasidalinti kaip daromas linų sėmenų ir druskos kompresas?![]()
Buvau užmigus 🙈😆 tai tik dabar atrašau linų sėmenis pakelį du supilate į keptuvvę ir panašiai tiek druskos sausoje keptuvėje pakaitinti maišant iki kol šušyla gerai į drobinį maišelį ar pedkelnę supilat užrišate gumute ir į šalika apink kaklo kol pravėsta peadžioj kol karšta galima ant kelių sluoksnių šaliko kad odos kaklo nenusideginti.vėliau atšalus dar kelis kart galima išpilti į keptuve pašildyti vėl paskui jau po poros dienų nauja darydavau nes aš tris kart į diena dėjau tuos kompresus skausma nuimdavo nes man tiek skaudėjo kad niekas nenuimė o sėmenys padėjo
Labuka aš dar labai tyliai čia skaitineju nelabai dar noriu reikštis kol dar ne viskas aišku . ;) Mmm vėluoja 3 dienos .
Pasidariau paskutinį testuka nes vienintelis liko 😂 atrodo taip. ♥️ Rytoj vaziuoju darytos hcg kraujo tyrimo nes pas gydytoją eilė iki 29 d . Esu turėjusi negimdinis nėštumą tai sėdžiu kaip ant adatų . Nors jokių negimdinis nėštumo simptomų nejaučiu kokie buvo tada ....🙏🙏🥺🥺
simona00 parašė:
Labuka aš dar labai tyliai čia skaitineju nelabai dar noriu reikštis kol dar ne viskas aišku . ;) Mmm vėluoja 3 dienos .Pasidariau paskutinį testuka nes vienin…
Tikėkim ir viskas bus gerai 😇😇 sveikinimai!
ruksti parašė:
Jau tokius skaicius pasiekus nebesekite hcg nėr tikslinga
Nesekiau. Sestadieni buvau priemime del atsiradusio tamsaus kraujo ir ten padare hcg bet nepaskyre pakartot, tai sian tiesiog pati pakartojau
zorazze parašė:
Nesekiau. Sestadieni buvau priemime del atsiradusio tamsaus kraujo ir ten padare hcg bet nepaskyre pakartot, tai sian tiesiog pati pakartojau![]()
O širdelės veikols nebuvo prie tiek tūkstančių🤔
EditaRimantas parašė:
Sveikos merginos,vis stebiu jus, įdomu paskaityti kaip jūs laikotės.. džiaugiuosi už jus,o kurios praradot savo žirniukus,tai stiprybės.🌹Turiu tokį klausimą,gal kur…
Ir man labai įdomu šis klausimas, eisiu pas savo gydytoja užklausiu, nes irgi pasimetus ar galiu vartoti..
UOGA18 parašė:
Ir man labai įdomu šis klausimas, eisiu pas savo gydytoja užklausiu, nes irgi pasimetus ar galiu vartoti..
Ar galėsite tada parašyti, ką sakė?
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai