Meteora parašė:
As dar vis nejauciu - 21+3. 🥲 priekyje zemai placenta, o ir pati esu apkuni, tai dar turbut ir sitas prisideda 😌
As irgi apkuni pas mane 22+1 sake viskas tvarkoje ;)pajauaime
Meteora parašė:
As dar vis nejauciu - 21+3. 🥲 priekyje zemai placenta, o ir pati esu apkuni, tai dar turbut ir sitas prisideda 😌
As irgi apkuni pas mane 22+1 sake viskas tvarkoje ;)pajauaime
Meteora parašė:
Man panašiai, placenta priekyje ir esu apkunesnė. Tai daktarė sakė, kad pajausiu judesius ne anksčiau nei 20-24 savaitę. Pajutau pirmą kart 21 savaitę ir po to kelias dienas tyla, po to vėl pajutau, tai jau ramiau 🙏
Sanata parašė:
O kaip dėl jūsų pilvelių gyventojų? Gal jau pajutote pirmus judėsius? Aš prieš kelias dienas pajutau tokius akivaizdžius bakstelėjimus 🫵 iš vidaus, o dabar ir vėl t…
Pradėjau jausti 20-21sav. Bet dabar jau aiškiai atsiskiria kur vaiko, kur virskinimo judesiai🙂
Labiausiai juda rytais, vos pabudus, kai nuo šono pasiverciu ant nugaros... Atrodo net pilvas persikreipusios formos būna į viena pusę😂😂tai va tada aktyviausiai, net per virsu matosi kaip juda. Vyras irgi puikiai jaučia🙂
O dieną kaip kada.. dažniausia net nepajauciu, kol neatsisėdu ramiai valgyt
Sveikos, aš irgi judesių ten labai, kad jausčiau tai nėra. Pradėjau lyg švelnius plazdenimus jausti prieš pora sav. gal. Bet jie dingsta ir būna, kad nejaučiu kelias dienas ir daugiau ;) Dar nėra didelis nėštumas tai nesuku galvos. Turiu tą dopleriuką, tai jeigu užeina nerimas pasiklausau širdelės ;)
redrose111 parašė:
Sveikos merginos kaip jums su išskyrom,šiandien iš niekur nieko patepliojo rusvos gleivėtos,jokio kvapo nei niežulio nėra🤔
Sveika. Aš esu turėjusi rusvų tepliojimų kada hematoma valėsi. Bet jei neramu - visada geriau pasitikrint pas savo ginekologę, nes daug priežasčių gali būti
redrose111 parašė:
Pasirodė tokios vienkartinės ir dingo,geriu aspirina jau bus 1mėn dėl kraujotakos,ir man placenta buvo žemai prisitvirtinus,bet per paskutinį vizitą gruodį7d sakė,k…
Na jei placenta pakilo - nebeturėtumėt dėl jos teplioti. Gal ir persitempėt ir reikia daugiau poilsio. Stebėkit save, jei daugiau nesikartoja, nieko neskauda - gal tuomet nieko tokio 😊
13 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai