Rene666 parašė:
Galėjo ,seip pilnai valosi iki 6 sav
Ojei
as po pirmo gimdymo gal 3 dienas kraujavau, tai dabar net 2 savaites daug atrodo.
Rene666 parašė:
Galėjo ,seip pilnai valosi iki 6 sav
Ojei
as po pirmo gimdymo gal 3 dienas kraujavau, tai dabar net 2 savaites daug atrodo.
asTokia1990 parašė:
ar yra cia vaikuciu miegaliuku? as net nezinau kada man an pilvuko guldyt nes arba privalgius arba miega o dar visada turiu atrugint nes kelis kartus stipriai atpyl…
Maniskiui tuoj 3sav, tai po 10sek gal ir gaunas paguldyt kelis kartus 😃😃😃😃
Nendre1 parašė:
Ojeias po pirmo gimdymo gal 3 dienas kraujavau, tai dabar net 2 savaites daug atrodo.
As po 2 vaiko, 3sav tada pora dienų menesinem susirgau.7-8 d.pakraujavau ,ir baigiau kraujuoti .valosi organizmas.pati nemaitinu.
Nendre1 parašė:
Ojeias po pirmo gimdymo gal 3 dienas kraujavau, tai dabar net 2 savaites daug atrodo.
Normalu tikrai. Po pirmo cp kraujavau 6 sav. Dabar nustojo tieks 4 bet būna kartais patepliojimu ir po fizinio kruvio ypac.
Rere parašė:
Maniskiui tuoj 3sav, tai po 10sek gal ir gaunas paguldyt kelis kartus 😃😃😃😃
Aš guldau po kelias minutes bet is esmes rekiantis būna
Nes po mp atpiltu o reikia pries mp. Bet tada rekia
Mano metasi vaikas i viena puse. Nori gulet ant tos pacios puses tai dabar guldom vis ant kitos (pats nusisuka i ta norima) kad atistatytu.
Only_good_souls parašė:
Normalu tikrai. Po pirmo cp kraujavau 6 sav. Dabar nustojo tieks 4 bet būna kartais patepliojimu ir po fizinio kruvio ypac.
Mūsų irgi visasa į tą pačią miega. Pagaldai kitaip, tai vis tiek į kairę atsisuka 😃
eveliule parašė:
Sveikos, man iškilo klausimas. Kaip jūsų pipiriukai pernešė antra h.B. skiepą? Ar reikia pasiruošti vaistukų nuo temperatūros ar gal kažkam kokie kiti šalutiniai bu…
Viskas gerai buvo, zvakučių vusada turet reikia.
eveliule parašė:
Sveikos, man iškilo klausimas. Kaip jūsų pipiriukai pernešė antra h.B. skiepą? Ar reikia pasiruošti vaistukų nuo temperatūros ar gal kažkam kokie kiti šalutiniai bu…
Temperatūros nebuvo, bet irzlesnė keletą dienų buvo.
asTokia1990 parašė:
Ar pas jus jau buvo pirmo augimo suoliai? jeigu taip kaip jie pasireiske?
Speju, kad buvo suejus 2 savaitems - pastoviai ant papo norejo kaboti beveik 2 paras, diena ir nakti. Po to vel grizom prie normalesnio ritmo
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai