Quaesitoria parašė:
Kokius užkandžius nešatės kai ilgesniam laikui einat į lauką? Tyrelių mqišeliuose jokių nevalgo, taip patogu būtų. 😅
Organix kukurūzai, liofilizuotos uogos.
Quaesitoria parašė:
Kokius užkandžius nešatės kai ilgesniam laikui einat į lauką? Tyrelių mqišeliuose jokių nevalgo, taip patogu būtų. 😅
Organix kukurūzai, liofilizuotos uogos.
Quaesitoria parašė:
Bananai labai patinka.
Quaesitoria parašė:
Vaisių įvairių, tai obuolys, bananas, slyvos ar bet kas kitas. Sausainis kažkoks, blynas likęs nuo pusryčių, kukurūzai. Šiaip tai tas, ką turiu tuo metu namuose
Elanders parašė:
O jūsų vaikai noriai duoda rankytę einant pasivaikščioti ar irgi rėkia jei bandai paimti už rankos? 😅😂
Po namus duoda ranką ir vedžioja, bet lauke nori lėkti, aš jai per lėta 😀 tai už kapišono prilaikau, kad nenulėktų per toli
Elanders parašė:
O jūsų vaikai noriai duoda rankytę einant pasivaikščioti ar irgi rėkia jei bandai paimti už rankos? 😅😂
Aha, duoda maždaug 3 sekundėm 😂🤭
Sypsenele29 parašė:
Sveikos, gal kazkuriu vaikiukai turi gerti gelezi? Mums sake nusipirkt tecnofer bambini, siandien bandziau duoti. O viespatie, skonis kaip kraujo, maisiau su vanden…
Mano pupa jį gėrė, man asmeniška irgi baisiai šlykštus, bet ji tų juodų lašiukų vis pati prašydavo, labai patiko. Pradžioj su žuvų taukais maišiau, nes juos labai mėgsta, aišku jie nesimaišo, bet vienam šaukšte sugirdydavau ir tiko.
Sypsenele29 parašė:
Sveikos, gal kazkuriu vaikiukai turi gerti gelezi? Mums sake nusipirkt tecnofer bambini, siandien bandziau duoti. O viespatie, skonis kaip kraujo, maisiau su vanden…
Aš iš pradžių maišiau su pasiflora, o dabar noriai geria vienus
tada iškart vandens duodu
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai