Piktoji parašė:
O ką vyras dėsis į taše? Nes aš įmečiau tik šliures jam 🤭
Šlepetės, vanduo, užkandžiai, atsarginiai/lengvesni rūbai
Jei lieka ligoninėje ir nakčiai, tai tada ir daugiau daiktų prireiks
Piktoji parašė:
Šlepetės, vanduo, užkandžiai, atsarginiai/lengvesni rūbai
Jei lieka ligoninėje ir nakčiai, tai tada ir daugiau daiktų prireiks
Alli parašė:
Aha manoji pirmom dienom ir 56 skendo😀
Drisčiau panaeigti ir neklaidinti kitų mamyčių , su didžiausia pagarba ir be pykčio🙂♥️
Piktoji parašė:
Tapkės ir persirengt kažką lengvesnio, nes karšta būna palatoje, na dar kokiu užkandukų avdrug nakty gimdysiu ir jau nelabai ką gausim užkrimst🤣
Alli parašė:
Turejau, upeliais bėgo 🙈😀 Kaip kažkas ir rašė, praktiškai visos gali jo turėti, tik reikia tam turėti žinių, ir beabejo kantrybės.
Labai skambus pareiškimas, su kuriuo ne visai būčiau linkusi sutikti 🫣
Dauguma - galbūt, bet visi atvejai - unikalūs ir skirtingi 🙂
Manau, visos daro ką gali ir kiek gali geriausia, o kaip jau būna taip jau būna 🙂
Oj del zindymo tai cia tema kuria visi turi kažką pasakyti 😁 Džiaugiuosi kad su pirma mergaite ėjau i kursus. Nes labai gerai viską išaiškino. Su vyru abu nusprendėme neklausyti nei mamų, nei aplinkinių nuomones. Ir buvo geriausias sprendimas 😁 nes kuo daugiau žmonių kišasi tuo blogiau. Man asmeniskai pati pradžia buvo sunki. Buvo visko. Bet viskas praėjo ir ismaitinau mergaite iki 1metuku. Pas mus buvo taip kad ji neėmė nei mišinuko nei Soskes. Buvo tikrai blogu dienų,kada bandžiau ir visokius buteliukus ir mišinukus. Atsimenu sakiau visada kad jau as tai ilgai nemaitinsiu 😁 max 3-6men 😁 bet gavosi kitaip 😅 girdėjau is aplinkinių visko, kad krūtine maža kaip gali būti pas tave pieno 😂 jei vaikas verkdavo tai gal pienuko trūksta ? 😂 tai vis dar vargsti maitini ? 😂
Elanders parašė:
Šlepetės, vanduo, užkandžiai, atsarginiai/lengvesni rūbai![]()
Queen of hearts parašė:
Tapkės ir persirengt kažką lengvesnio, nes karšta būna palatoje, na dar kokiu užkandukų avdrug nakty gimdysiu ir jau nelabai ką gausim užkrimst🤣
Suprantu, kad tai neišvengiama, bet toks vaizdas, kad važiuoji ne gimdyt, o atostogaut 🤭
Ačiū merginos, reiks liept vyrui susikraut tašę 😂
Mamasa parašė:
Oj del zindymo tai cia tema kuria visi turi kažką pasakyti 😁 Džiaugiuosi kad su pirma mergaite ėjau i kursus. Nes labai gerai viską išaiškino. Su vyru abu nusprendė…
Čia yra pačios žiauriausios temos, kuruos gali baigtis kraujo praliejimu 😂 1) politika, 2) kas pirmiau atsirado višta ar kiaušinis ir 3) žindymo tema 😂
Piktoji parašė:
Suprantu, kad tai neišvengiama, bet toks vaizdas, kad važiuoji ne gimdyt, o atostogaut 🤭
Tegul negalvoja, kad į "viskas įskaičiuota " kurortą važiuoja😁😁😁😁 teks savo tašę ir jam pasiimt su savim 😁😂
Piktoji parašė:
Čia yra pačios žiauriausios temos, kuruos gali baigtis kraujo praliejimu 😂 1) politika, 2) kas pirmiau atsirado višta ar kiaušinis ir 3) žindymo tema 😂
Na siaip nesutinku, ziauriausios temos yra zindymas ir skiepai.
Geriau neliesti
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai