acqua alta parašė:
Nemesk ,del dievo meiles niekur jo nemesk. Turek ir dziaukis.
Iš tiesų, nežinočiau kaip vartot ir nuo ko tiksliau jis.. Tik tiek, kad antibiotikas vaikystės laikų, daugiau info neturiu.
acqua alta parašė:
Nemesk ,del dievo meiles niekur jo nemesk. Turek ir dziaukis.
Iš tiesų, nežinočiau kaip vartot ir nuo ko tiksliau jis.. Tik tiek, kad antibiotikas vaikystės laikų, daugiau info neturiu.
Seliutė parašė:
labababa ryta, raganos sluotas kedena, aniaaa?![]()
Aš jau ne ragana, pšeprašam
Rialina parašė:
Mačiau. Tik pagalvojau, tai gerai, blogai, ar jokio skirtumo? Aš lyg už trečią variantą būčiau.
Na aš kažkaip vis viduje pasidžiaugiu kai praneša, kad susirgo asmuo jaunas, ne rizikos grupėj, ne senukas ...dabar jau bus neaišku tam susirgusiam giltinė jau už lango ar ne.
Laukinė.. parašė:
Čia tas nuo kurio vaikams dantys gelsdavo ir gesdavo.
Madam pareis vėliau parašė:
Aš jau ne ragana, pšeprašam![]()
Užtai ir atėjai per pietus
...kedeno iš ryto.
Sveikos plepėtojos
stebiu jus jau kelias dienas ir vis nesiryžau prašytis į būrelį... o dabar matau, kad jau per 10 psl tik aptarinėjate kas ką kam draudžia.. jei kalbėsitės vėl apie viską be asmeniškumų, gal priimtumėte ir mane?
aš mėgstu diskusijas ir oponavimą visais klausimais
nelabai supratau kodėl pabėgote iš SM, puslapis gi veikia
Tija_ parašė:
Na aš kažkaip vis viduje pasidžiaugiu kai praneša, kad susirgo asmuo jaunas, ne rizikos grupėj, ne senukas ...dabar jau bus neaišku tam susirgusiam giltinė jau už l…
Bendrai tai jo. Ir kai praneš apie amžinatilsį kažkam, būtų įdomu žinoti, kokio vis tik amžiaus.
Tija_ parašė:
Užtai ir atėjai per pietus![]()
Kokius per pietus? Sėdžiu lovoj, po pledu, su trim kurmiais...
Seliut, pavydėk man.
Jei jau per labai pavydėsi, tai kokį vieną kurmį galėsiu paskolyt.
Rialina parašė:
Bendrai tai jo. Ir kai praneš apie amžinatilsį kažkam, būtų įdomu žinoti, kokio vis tik amžiaus.
Būtent.
kisutis parašė:
Sveikos plepėtojosstebiu jus jau kelias dienas ir vis nesiryžau prašytis į būrelį... o dabar matau, kad jau per 10 psl tik aptarinėjate kas ką kam draudžia.. jei…
Tai jau po vienos patrepsėjimo ir pasiožiavimo parėjo, tik ana naujokėms alergiška, tai verta naujoms pamąstyt, ar eit ten
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai