Amadeja. parašė:
Siand pasauly nauju paskelbta perpus maziau, negu vakar siam laikui.
o Europoj?
Amadeja. parašė:
Siand pasauly nauju paskelbta perpus maziau, negu vakar siam laikui.
o Europoj?
Rialina parašė:
o Europoj?
Nu tai neatsimenu as tiksliu skaiciu, bet visas pagrindas Europoj ir yra
Rialina parašė:
Tai jau taip
Amadeja. parašė:
Su broliu diskutavom, kad tiketina ner blogai vistik LT, nes nepradejo list kolkas jokie sunkus vietiniai.
Aš manau, kad vietinių yra, bet pagal kriterijus netiria, ir tiek.
Rialina parašė:
Nusiųsiu vyrui, tai apsidžiaugs. Sakys, o ką aš sakiau?
Pinote parašė:
Aš manau, kad vietinių yra, bet pagal kriterijus netiria, ir tiek.
Vadinasi esami tik lengvi arba besimptomiai. Kas irgi gerai
Nenoriu teisintis. Bet kazkaip galvoju, ar neliko jau tikros draugystes tarp moteru? Ar jos ir nebuvo?
Manau, turiu papasakoti prieistorija, kad suprastumete apie pastumima.
Pries tris metus, kai lankiausi Lietuvoje, mano reisas buvo lb ankstyvas. O vakare, mes su SM, dar tada bendros temos naremis, turejome meta Vilniuje. Smagiai pasisedejome ir as merginoms pasiuliau su manimi pratesti vakareli, kokiame nors klube. Nes viesbucio neapsimokejo imti. . Viena nare, pasisiule priimti ant nakvynes, pas save i nama. Bet paskui pasiplove. Intemora prieme visas norincias i savo buta. Taip mes iki ryto ir pralaukeme iki mano skrydzio. Geroje kompanijoje. Prie skaniu gerimu. Uzkandu, kuriuos gamino ir nese mums, Intemoros dukros. Koncertavo mums. O veliau Kristij mane pristate i oro uosta, laiku.
As vertinu ir brangiau tokius zmones. Ir zinau, kad su ja galeciau kopti i kalnus ir ji manes nepastumtu. Tai kas svarbiau? Zmogus ar tema? Tuo lb gi bendrauti galime, kaip ir bendravome SM.
Ps Intemora pasake mums motyva. Ne del nauju nariu. Tikrai. Galiu patvirtinti. 😳😏
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai