Svajuna parašė:
Terezza, kokios gražios katės! Kokia čia veislė?
Ačiū
Juoda - orientalas, šviesi - siamo.
Svajuna parašė:
Terezza, kokios gražios katės! Kokia čia veislė?
Ačiū
Amadeja. parašė:
Grazios tos tikros kates![]()
Bet tai ir šviesesnės irgi šiltu oru ne kažką. Visai pamiršau apie tai. Nu ką, priprasim, teks, va musulmonės karštam klimate iki akių apsimururiavę, o čia tik kaukė
Nusiimi, pakvėpuoji, o jos net nusiimt negali.
Amadeja. parašė:
Pinot, del statistikos, tai skaiciai 1 mln.gyventoju pasako daugiau, negu bendras skaicius saliai.
Na, gal tu teisi. Tu specas statistikoje, aš tai tik iš baimės tą statistiką žiūriu.
As suprantat daug pasakyt negaliu ,bet dar karta kartoju - issitraukit galvas is subiniu. Mnao vaikai gavo dar bjauresni leksikona. Nebe laikas ir vieta naivuoliams.
Mikrobiologijoje soc lenktyniavimas pagal kitus parametrus vyksta , nei jus cia skaiciuojat ir jokia saviizoliacija niekada epidiomiologijoje taikoma nebuvo.
Terezza parašė:
Ačiū![]()
Juodukė kaip pantera, tiesiog puiki. O kaip charakteriai, ar skiriasi jų? Aš apie orientalus mažai žinių turiu. Siamo katės su charakteriu, turėjau Siamo katiną kadaise.
Rialina parašė:
Protingieji kurmiai, mažum šitie ne vienkartiniai?![]()
Man regis ne vienkartiniai šie.
Svajuna parašė:
Man regis ne vienkartiniai šie.
Ačiū. Gal jau laikas įveiklint jį...
Pinote parašė:
o kada pristatys, ar rašo? nes man tai net neparašė, tik kad gali vėluoti.
Per 1 - 3 darbo dienas.
Svajuna parašė:
Juodukė kaip pantera, tiesiog puiki. O kaip charakteriai, ar skiriasi jų? Aš apie orientalus mažai žinių turiu. Siamo katės su charakteriu, turėjau Siamo katiną kad…
Bestija meilumo ir švelnumo įsikūnijimas. O va Harpija tai kaip ir priklauso siamams - chuliganas mintantis duraceliu
Va, Bestija šiuo moment šlanga apsimetinėja:
12 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai