Amadeja. parašė:
Na, nebutinai grudai blogai. Tie balti kvieciu miltai, tai aisku nieko gero....
Na, esu prisiskaičius ir patikėjus kitokia info. Čia visokios paleo, low carb idėjos :).
Amadeja. parašė:
Na, nebutinai grudai blogai. Tie balti kvieciu miltai, tai aisku nieko gero....
Na, esu prisiskaičius ir patikėjus kitokia info. Čia visokios paleo, low carb idėjos :).
Rialina parašė:
Dideli - ką nori, tą valgo. Įgalūs - ką nori, tą pasigamina, jei mano netinka :D. Šiaip tai valgo, neperauklėjau, o dabar vėlu![]()
Na va, mano irgi įgalūs. Tegul tik gaminasi ...bent retkarčiais. O dauguma ir mūsų gi vaikystėj valgėm viena, o dabar jau renkamės ką kita.
Rialina parašė:
Vaikams nelabai tinka
Amadeja. parašė:
Vaikams nelabai tinka
Kuo negerai?
Nuo tiesioginio įkvėpimo tikrai saugo. Tiesiog virusą gali ir ant rankų parnešti ir pro akis. Beje lauke dar saugo nuo burnos lietimoLaukinė.. parašė:
Tai kodėl sako, kad kaukės nesaugo?
Va Amadėja, kažin ar iš pabuvusios balkone vienkartinės kaukės dings koronos: Naujasis koronavirusas SARS-CoV-2 ore gali išlikti gyvybingas iki kelių valandų, o ant kai kurių paviršių – iki trijų parų, rašo žurnalas „New England Journal of Medicine“, remdamasis amerikiečių mokslininkų atliktų tyrimų duomenimis, rašė BNS.
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai