angel_777 parašė:
Vaistai nekompensuojamitiesa, viena ginekologe buvo minejusi, kad jei afs diagnoze yra patvirtinta, galima kreiptis i ligoniu kasas del sumoketu pinigu grazinim…
O leisdavote vaistus suėmus odą ar paprastai kaip kad į ranką ima?
Antifosfolipidinis sindromas (AFS) - autoimuninis sutrikimas, sukeliantis arterijų ir venų trombozę. Jis siejamas su pasikartojančiais persileidimais. Skaityti
visą straipsnįangel_777 parašė:
Vaistai nekompensuojamitiesa, viena ginekologe buvo minejusi, kad jei afs diagnoze yra patvirtinta, galima kreiptis i ligoniu kasas del sumoketu pinigu grazinim…
justeklp parašė:
Tik suemus oda, nuo pat pradziu taip leidau, taip kaip cia pavaizduota 😊
Sveikos! Aš leidausi visą nėštumo laikotarpį, tai tapo įpročiu ir tikrai nieko baisaus nebuvo. Padidėjus pilvui riebaliukas nusileido į apačią, tai leisdavausi ten, gerokai žemiau bambos gavosi.
Viena mergina čia prašė pakomentuoti tyrimus kur ginekologė atsisakė - mano situacija buvo tokia pati, po 3-jų persileidimų ir visų darytų tyrimų buvo tik čia kabliukas - aka igg ribinis. To pasekoje sekančio neštumo metu skyre profilaktine zibor dozę 2500tv ir aspiriną, pavyko sėkmingai išnešioti.
Man paskutiniu metu vis dažniau niešti pilvą leidimo vietose. Pradeda niežėti, pasižiūri ir tada pamatai iškilusius minkštus paslankuus guzelius, aišku visas pilvas raudonas, pabertas ir t.t. Dažniausiai prasideda kai ilgą liką sėdi. Toks jausmas kad užsispaudžia oda ir neišsivaikšto tie vaistai. Nežinau ar čia alergija ar kas. Ankščiau to nebuvo. Gal kažkam panašiai buvo? 
justeklp parašė:
Man paskutiniu metu vis dažniau niešti pilvą leidimo vietose. Pradeda niežėti, pasižiūri ir tada pamatai iškilusius minkštus paslankuus guzelius, aišku visas pilvas…
nu reiktu ziuret gal tikrai alergija kokia.. leidausi visa nestuma nieko panasaus nebuvo..
justeklp parašė:
Man paskutiniu metu vis dažniau niešti pilvą leidimo vietose. Pradeda niežėti, pasižiūri ir tada pamatai iškilusius minkštus paslankuus guzelius, aišku visas pilvas…
Greičiausiai alergija.
Man tokios pūslės kilo. Bet tas buvo per gilų kovidą kai sunku ir pas gydytojus buvo patekti ir pačiai norėjosi tik namie saugiai sėdėti...
Po nėštumo dar kelis mėnesius tose vietose, kur anksčiau durdavau vis išokdavo dar viena kita puslelė...
Sveikos, pagaliau radau kur galiu pasitarti, ne tik su gydytojais, nes iškyla kiekvieną minutę vis po naują klausimą
Gydytoja paskyrė naudoti prieš pastojant ir per neštumą aspiriną 100 ir fraxipariną 0.6 2k./d leistis dėl praeityje buvusio trombo. Einu iš proto, kaip jūs priprantat jį leistis? gal žinote kažkokių triukų? aš po 2 savaičių jau nekenčiu nei savo pilvo, nei adatų, nei gyvenimo, labai psichologiškai sunku. Galiausiai dingo mėnesinės, bet ne dėl neštumo tikrai, sakykite ar kažkuriai taip buvo nuo vaistų vartojimo prieš bandant pastoti, kad sutriko ciklas? Sakau gal čia nuo nervinės įtampos..
Ar leidotės kažkas į koją? gal mažiau baisu nei pilvas?
LaurynaL parašė:
Sveikos, pagaliau radau kur galiu pasitarti, ne tik su gydytojais, nes iškyla kiekvieną minutę vis po naują klausimą![]()
O Tai jau Jums net planuojant nėštumą liepė leistis?
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai