J.U.R.GAA parašė:
O kuriam norit?
I pirma. Dukra ten gimdziau
Antakalnio g. 57, VilniusJ.U.R.GAA parašė:
O kuriam norit?
I pirma. Dukra ten gimdziau
Amber9 parašė:
Na tikiuosi ir man leis![]()
Aš sakiau, kuris laisvesnis į ta, paminėjau, kad gimdžiau pirmą 2 skyriuje.
Pipirelis parašė:
Manęs klausė kur norėsiu, sakiau, kad vienodai sodai žydi. Tai nusijuokė - sakė kitos moterys atvažiuoja norėdamos konkrečių skyrių.
Pažiurejau kaip ta Vida atrodo. Jos aisku su kaukem, bet buvau nuo 4dienio iki 1dienio, panasios moters lyg nemaciau. Man pakliuvo Alina kelias dienas, labai faina
Pipirelis parašė:
Aha, paklausia kur norėsite gimdyt.
Ir kaip įspūdžiai?😃
Na5tia parašė:
O koks tu dviejų skyrių skirtumas? 😳 pirmą kartą girdžiu dėl pasirinkimo 🫠
Aš dukrytę gimdžiau antrame, sūnų pirmam
abu kartus nuostabus personalas 😊 antro skyriaus palatos antrame aukšte, pirmo trečiam, tik tokį skirtumą pajutau
Abu kartus klausė į kurį noriu, abu kartus sakiau nėra skirtumo 😁
Šiandien po apžiūros polikninikoj gavom siuntimą iškart lėkti į ligoninę (terminas atėjo tad teko apsilankyti). Nuvažiavom į priemimą, tai nežinau kas per registratorė pasitaikė - priėjus paprašė prisėsti, palaukti - ok, suprantama, bet kai žmonių nėra, vaikštoma iš kampo į kampą (pvz. Sėdi ant savo kėdės, atsistoja, ateina į kolidorių, apsisuka ir atgal) tai kažkaip blogą įspūdį paliko. Abu su žmona nervuojamės...
20min. tiesiog pralaukus priėjom prie jos ir stebuklingai atsiminė, jog esam ir nuėjo pas primančią akušerę. Išėjo iš akušerės, atsisėdo į savo vietą, pora min. pasėdėjo ir kažkur nupėdino.
Išėjus iš kabineto akušerė pradėjo jos visur ieškoti - dokumentų nepadavė.
Grįžo po 10min. lyg niekur nieko iki kol pati susierzinus akušėrė (ar seselė, nepasakysiu) vėl neišbėgo jos ieškoti.
Suprantu, gal žmogus į tuoletą nuėjo ir pnš., bet kai laukiam dėl staigiai išrašyto siuntimo iš polikninikos, norėtųsi didesnio atidumo.
Ačiū Dievui, jog viskas gerai (polikninikai įtarimą sukėlė, jog per mažai skysčių yra) ir paleido su 2cm prasivėrimu.
Labai tikiuosi, jog prasidėjus didžiąjam etapui nereikės susidurti su ta pačia registratore, nes pagimdysime kolidoriuje.
TSnow parašė:
Šiandien po ažiūros polikninikoj gavom siuntimą iškart lėkti į ligoninę (terminas atėjo). Nuvažiavom į priemimą, tai nežinau kas per registratorė pasitaikė - priėju…
Nu gal saldainiais su likeriu prisivaisino 😁 bet siaip ten neskuba niekas
Amber9 parašė:
Nu gal saldainiais su likeriu prisivaisino 😁 bet siaip ten neskuba niekas![]()
Gal net ir ne saldainiais, o grynu likeriu
Kalbant apie "dovanėles" daktarams, prieš gimdymą ar po jo dovanėlių įteikiat?
Queen11 parašė:
Ir kaip įspūdžiai?😃
Na ji sarėmio metu man padavė pasirašyt kažką - oj, vidutinis sarėmiukas pas jus, tikrai neskaudžiai😅😅😅
Jai visi sarėmiukai buvo vidutiniai, ir būtent per sarėmiukus kažko klausdavo ar komentuodavo. Nu blem įdomi moteris, bet kažko negatyvaus pasakyt negaliu. Na ir gimdymas man nekelia blogų prisiminimų, teigiama patirtis, tai ir tą akušerę prisimenu su šypsena😅😅
TSnow parašė:
Gal net ir ne saldainiais, o grynu likeriu![]()
Jokių dovanėlių nenšėm nei prieš, nei po
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai