Everlyn parašė:
Auksine ideja, jau kelias valandas kikenu mintyse piesdama vaizda, kaip as jiems iteikiu ta rinkini![]()
O ka.. gera marcia. Rupinasi uosviais
Everlyn parašė:
Auksine ideja, jau kelias valandas kikenu mintyse piesdama vaizda, kaip as jiems iteikiu ta rinkini![]()
O ka.. gera marcia. Rupinasi uosviais
Everlyn parašė:
Vakar vyras alaus pasigedo saldytuve![]()
Jūs rimtai skaičiuojat net maisto produktus, kuriuos tėvai suvartoja? Mes turbūt savo į teismą turėtume paduot, nes ir šaldytuvą ištuština, ir spintas apkrausto, ir tvarką namie pakeičia.
Bet kokie skirtingi zmones ar ne?
Vieni sugeba nekreipt demesio i dalykus, uz kuriuos, atrodo, papurtyt galeciau, kiti DAR greiciau suerzinami uz mane
kaip KAIP jus sugebat nekreipt demesio??
As galiu apsimest, bet viduje vis tiek isbalansuoja ziauriai
As gal nusisnekesiu, bet jauciu cia tam tikra prasme nepasitikejimas savim - kai esi tvirtas, tai jokie "pokstai" neisjudina, nes zinai, kad vis tiek tavo namuose tavo tvarka, o kai esi skystaklynis (kaip as), tai pastoviai kovoji uz vieta po saule, net ir savo namuose, kurie ir TAIP tavo... ech... eilinikart isitikinu, kad visos problemos pas mane galvoj
Ne veltui sakoma, kad vieni zmones randa sprendima kiekvienai problemai, kiti gi - problema kiekvienam sprendimui
Aukselisss parašė:
Jūs rimtai skaičiuojat net maisto produktus, kuriuos tėvai suvartoja? Mes turbūt savo į teismą turėtume paduot, nes ir šaldytuvą ištuština, ir spintas apkrausto, ir…
Zaviuosi Jusu tolerancija, bet as esu savininkiska ir negaliu pakesti, kai mano namuose kazkas jauciasi seimininku. Jei as nusipirkau produkta (atskirai nuperkama maisto ir jiems), as grizusi tikiuosi ji ir rasti, nes galbut tai produktas, skirtas vakarienei, pusryciams ir pan. Man toks kiauliskas naglumas svetimuose namuose viska sukimsti, susikrauti issinesimui, knistis po triusikus, yra visiskai nepriimtinas.
Marr parašė:
Bet kokie skirtingi zmones ar ne?Vieni sugeba nekreipt demesio i dalykus, uz kuriuos, atrodo, papurtyt galeciau, kiti DAR greiciau suerzinami uz mane
kaip KA…
Mano anyta ir mėgsta tvarką pas mus padaryt. Kai praeitą vasarą buvom kelionėj, tai ji židinį išvalė, gelės nugenėjo ir pan. Dažnai kai ateina pasakoja, kaip geles prižiūrėti, užuolaidas atitraukia, nors mes nenorim kad visi matytų, ką veikiam, nes dideli langai į gatvę. Gal ir smagu atrodo, nu bet jaučiuosi įžeista, nes nemoku ale tvarkytis ;D sakiau kada reiks ant bajerio paklaust, gal ji įsimylėjus, nes gamina su belekiek druskos
Everlyn parašė:
Nesupykit, bet gal dabar leisis į šnekas su Jumis?
Everlyn parašė:
tegu pats ir aiskinasi
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai